Regnigt väder.

Hallo. Tänkte slänga in ett inlägg nu när jag har tiden till det. Sessan sitter här bredvid mig så snällt och tuggar på ett rån. Hon tycker verkligen om det + att hon får sitt vatten till. Så duktig min lilla flicka är! Hon står jätte bra själv med stöd nu och håller hon på att ramla eller ska ner så sätter hon sig på ändan. Hon älskar att stå och dansa, har även en video på det som jag tänkte lägga in någongång i framtiden när jag kommit på hur man ska gå till väga, haha. Jimmie och pappa är iväg för att hämta hem golfen som min mor haft ett tag, den är numera avställd och ska köras hit. Sedan ska den säljas!  Vi fick vara hemma för snuttan sov då de åkte och kände verkligen inte för att väcka henne.
Märkte att det regnade förut och det är väl inte typiskt? Haha. Tycker alltid att det har regnat på valborg nu de senaste åren, är det inte så? Antar att gud förlorar många änglar till maj, eftersom han gråter så mycket. ;) Hehe. Skämt å sido. Idag har min lilla Pao inte varit så dålig, hon har knappt varit varm och inte det minsta hängig. Förutom när Jimmie stängde dörren och skulle gå ut - då blev hon mycket ledsen! Pappa får inte gå enligt henne. :) ♥ Och som ni ser har jag trixat lite med bloggen, igen. Vilket inte är ovanligt. Men jag blir nästan aldrig nöjd. Fortsätter att intala mig själv att jag kan göra bättre! Stupid girl..


Min skruttis får avsluta dagen! lσvε lσvε

Glad valborg!

Kom ut till Locknevi igår kväll vid halv nio, vilket var bra. Paulineh sov i ca 10minuter i bilen, men var vaken lite till och från hela vägen hem. Vid tio kom vi alla i säng och sessan somnade som en stock. Innan vi gick och la oss åt vi pizza, eller älsklingen och pappa gjorde det. Jag och Pauline delade på souvlaki, fast sötungen tyckte bara om pommesen till, haha! Idag är det valborg och vi ska faktiskt inte göra någonting speciellt. Pappsen ska vara i byggdegården för Flamingokvintetten spelar där. Får se om vi kanske går bort en sväng innan det har börjat. :) Ta något foto på dom kanske, haha! De spelar faktiskt bra dansband! Nä nu är det visst någon som är lite smått gnällig här. Jimmie är ute och dolar så det är väl bäst att jag roar min dotter lite nu. Vad tycker ni om min nya bloggdesign? Haha! Kass jag vet, men har en annan på G så.. Jaaa, den duger ett tag. Hej svejs!

Föräldragrupp för unga mödrar.

Godmorgon folket! Idag var vi inte uppe med tuppen, jag fick sovmorgon en hel halvtimma, haha! Kändes bra efter natten. Snuttan har haft feber hela natten och varit kokhet. Fick ha fläkten igång och inte ens det hjälpte, hon var lika varm ändå. Idag är hon fortfarande lite varm, men inte alls lika hängig som hon var igår eftermiddag. Så idag ska vi mysa, är så tråkigt väder så vi blir nog inne idag. Har bara mys kläder på oss, haha. I eftermiddag klockan ett ska vi till föräldragruppen för unga mödrar. Det tycker vi ska bli jätte skoj. Träffa mammor i samma ålder och barn i samma ålder som Paulineh. Varje gång vi haft tid för föräldragruppen innan har sessan lyckats att bli sjuk, har aldrig slagit fel. SÅ idag, äntligen, ska vi dit och träffa lite folk. Blir nog bra för Paulineh också att få träffa lite kompisar. :) Får se, kanske är några jag kan bjuda hit på mamma/tjej fika någon gång. Blev rätt så lyckat sist så. :) Nu står mina två älsklingar och dansar till "Living next door to Alice" haha. Så söta. Mina ♥! Själv sitter man bara här och skriver för att hålla er uppdaterade, haha. Jag ska snart gå och diska, sen ska jag städa lite plocka bort sedan våran myskväll igår. Dricka mitt kaffe står såklart först på listan då, hihi.

Ikväll ska vi ut till pappa, vara där lver helgen. Vet ej om vi åker hem på söndag eller stannar längre. Själv skulle jag vilja stanna längre för det är så skönt att vara där ute. Tror Paulineh också tycker om det mycket. Ute varje dag, i ur och skur. F¨r se hur vi gör med katterna, igår var vi ialla fall ute med båda i koppel och de tog det mycket bra. Förutom Nisse då, som blev galen så fort någon gick förbi. Scrollan tog de bara lugnt, när någon gick förbi hukade hon sig bara och följde personens steg. Hur som helst, får se hur vi ska göra. Får prata ed sambon min. :) Nu har vi lite aatt göra. Bye bye.


Fin va? :)