Bra att de skrapar!!!

Var och handlade på konsum nyss och det gick ta mig tusan inte att komma fram på trottoaren med vagnen!! Sista biten fick vi bära Paulineh för det gick verkligen inte att köra! Jag ljuger inte när jag sägert ska ni veta! Fy fäääen för att ha barnvagn ute igen när det är såhär! Varför skrapar de inte? Väntar de tills det verkligen händer något eller?! Herregud säger jag bara! BRA komun man bor i!! Jävla skitnissar som inte gör något...

Hur som helst. Fröken Lirie var här förut och det var jätte trevligt att träffa henne igen. Paulineh och hon kom ganska bra överrens tycker jag. :) Dock var snuttan lite ledsen när hon först kom, men det berodde på att hon var jätte trött och hungrig. När hon sedan vaknade igen gick det bättre och de busade lite på golvet och sedan i köket när vi åt. :) Har lite bilder på dom, fick även med ett litet leende på Paulineh. :) Tack för en trevlig eftermiddag Lirie.. :) ♥ 

Nää, nu ska jag tömma upp ett lagom varmt bad och sedan ska jag och min lilla flicka bada. :)

Inväntar besök!

Ja nu har jag duschat, tagit på mig och lillsnuttan kläder, diskat, bäddat sängarna, plockat undan allt skräp, plockat iordning alla saker så nu tar jag mig tusan en liten paus i inväntan på Lirie. Snuttan somnade vid tolv hos sin far, så underbart söta de är tillsammans. :) Är så glad att dom är mina älsklingar, min familj ♥. Idag hade gumman lite ont i sin mage, eller det var nog mycket ont för hon skrek och skrek. Var inte så skoj det. :( Men så kom hon till pappa och då lugnade hon ner sig. :) Räddaren i nöden, pappa Jimmie! Haha. Så är det. Vad ska man göra nu medans man inväntar besök då? Haha. Njuta av tystnaden och lugnet som blir när fröken sover? Ja. :) Thihi. Får hoppas att hon är på bra humör när Lirie kommer, tror hon kommer gilla henne. :) Paulineh brukar inte ha problem med folk hon inte känner. Då tittar hon bara lite extra och undersöker vem personen kan vara, sedan brukar allting funka - speciellt om de har hår som hon kan rycka i. ;) Haha! Ddet älskar hon verkligen! Dra i hår är favoriten asså! Tur att man har hår. ;) Hehe. Nu är jag jätte torr om mina händer eftersom jag diskat. Usch, tycker inte om det. Får smörja in dom sen med Nivea. Funkar alltid så det är att rekomendera. ;) Nivea i en liten blå plåtask. Köp den! :) Näää. Gud nu gäspade jag också, haha! Dagen har knappt börjat och jag gäspar redan!

Förut när jag kollade ut var det fint väder och det är de fortfarande. Hade faktiskt +4 grader ute. Känns bra! Förutom att imorgon ska det komma in ny kyla igen.. Men snön ska nog försvinna snart om det blir varmt igen. :) Vad jag har hört skulle det bara snöa februari ut, men sen kommer det säkert in mer i början av april.. Bläää.. Jag hatar verkligen snö! Ser inget positivt med den längre, inte när det blir så mycket och så mycket kaos av det! Så mycket snö som vi haft nu 2010 har vi inte haft sedan 1960-talet (vad folk berättat i alla fall). Vi får hoppas på att det dröjer minst 70år till innan det blir såhär mycket snö nästa gång. :) För min lilla tös skull också. ;)

Nej nu ska jag in på fejjan lite också! Ha en skön söndag om vi inte skulle höras mer idag. ;)

Helgen är slut.

Idag är det söndag, sista dagen på helgen sedan är den slut och ännu en helg har paserat. Varför går tiden så fort? Jag hinner inte med mig själv ens. Så om man ska sumera veckan som gått då. I måndags Jobbade Jimmie så då var vi hemma och tog det lugnt, gick och små städade lite bara. Paulineh tyckte det var jätte skoj, haha. I tisdags var Jimmie ledig och då städade vi lite till, dammsög och skurade golven. Jimmie formaterad också om datorn på tisdags eftermiddagen och det var då allt bara försvann. I onsdags var Jimmie också ledig och vi hade en familjedag och bara umgicks. På torsdagen åkte jag och Paulineh till västervik med mormor Anette och gubben Tommy (min morbror). Då köpte vi kläder och en ny dator. I Fredags kom min far in, vi åt pizza och hade fredagsmys. Igår kom min mor in och vi var till affären och handlade lite mat, sen hade jag och Jimmie lite mys med paj, tv och choklad. ;) Haha. Det blev sängen ganska tidigt ändå. Och idag är det då söndag..

Denna dagen ska jag fortsätta med en kopp kaffe och en dusch. Efter det blir Nu är mitt kaffe klart, ska supa i mig det och sen hoppa in i duschen och borsta tänderna på min love. Uppdaterar nog en liten snutt senare och nu hoppas jag att det är några komentarer när jag kommer tillbaka. :)


Allt bra med er idag? Hur är vädret hos er?