Underbara, älskade.

Dagen började med paket öppning och en liten lyxigare frukost med vanlijfyllda våfflor (ej hembakade). Det gillades mycket. Efter det fick vi besök av systeryster med sönerna, Robin och Isac. Var trevligt att ha lite besök faktiskt. :) Efter det fick jag ett samtal ifrån min älskade sambo som sa att han ville åka ut till pappsen redan ikväll om pappa själv var med på det vill säga. Ringde till pappsen och frågade, han sa okej och så fick jag muta lite med att jag bjuder på mat, haha. Det funka, pfft. Jag har nu lagat spagetti med köttfärsås till middag, var tvungen att smaka en tallrik själv innan om den var ätbar och visst var den det. Så nu väntar jag bara på att gubbarna ska komma hem, vilket dock kommer dröja två timmar till tyvärr. Vad ska man göra tills dess?! Jag har redan packat så att det är klart, kanske ska diska en omgång innan?! Hm. Jag vet inte, vad orkar jag göra mer?! Ingenting känns det som men jag vill heller inte bara sitta..

Får säga Grattis till min moster också som idag klockan tolv, fick en liten dötter. Samma dag som Paulineh föddes, fast år senare. :) Thhi. Dubbelt upp nästa år då med kalas. ;)

Nae, jag tror vi tar tag i den där disken så att det int eär så mycket att diska innan vi ska åka sen! Tack för mig. Lär väl inte uppdatera bloggen förrän på måndag, då vi ska hem igen för att packa och fixa inför Ölandsresan.

Min älskade, 1år idag! ♥

Idag är ingen vanlig dag för det är prinsessans födelsedag..  :)

Ett stort GRATTIS till våran tjejja som idag blir hela 1år gammal.

Att denna dagen skulle komma, det visste vi men att den skulle komma så snabbt hade jag ingen aning om.
Att det redan har gått ett helt år sedan jag var på förlossningen och tryckte ut henne, det är helt ofattbart!
Det känns mer som om det bara var någon månad sen!
Dagen är ialla fall här och våran prinsessa fyller 1år idag.
Det var en klänning i paketet! Hon fick ett paket idag och resten får hon på sitt kalas. :)

Solsken igen.

För exakt ett år sedan idag på klockslaget stängde jag på datorn och började klocka värkar, värkar som inte alls gjorde ont utan bara spände och var jobbiga. Det var 2-3min mellan varje och de varade i 1-2min. Några timmar senare ringde jag förlossningen..

Tjohej! Idag är det då onsdag och vad ska man hitta på? Hm. Vaknade vid halv sju idag, av att Jimmie skulle gå till jobbet och då vaknade såklart fröken bredvid mig  också. Men vi låg kvar lite i sängen och tillslut somnade vi båda om. Gick upp för dagen klockan halv nio. Idag ska vi inte göra något speciellt, förutom att diska och dammsuga upp lite smulor som en viss liten dam har fixat idag.Funderar på att ringa till pappsen och fråga om han har lust att komma in en sväng idag och följa med på staden. Behöver köpa lite paket till sessan men kan tyvärr inte göra det när vi inte har någon som väntar med Chuck utanför affären. Lite tråkigt. :( Jag vet att pappa gärna ställer upp, bara han har tiden till det, så ringa och fråga är väl inte så farligt ialla fall? Men nu kom jag på en annan sak, Jimmie har med bankkortet till jobbet!! Fy bubblan, hm. Får jag ringa till han med och höra när han har rast så at jag kan hämta det. Äh. Då får han ju lite besök på jobbet så han kanske inte klagar. :) Nää. Jag ska slå en pling till pappsen nu, sen dammsuga, sen diska och försöka hinna laga mat innan så att älsklingen min bara behöver värma det när han kommer hem om inte vi är hemma då med. Hoppas ni får en super dag för det ska jag allt försöka framodla idag. Vill så gärna handla paket, kläder, leksaker - allt till ett bra pris. ÅH jag älskar att shoppa även om det inte är till mig..