Övertid.

Idag blir det inte mycket tid tillsammans med min underbara sambo, inte. Han var tvungen att jobba över till klockan sex idag, men det är bara en halvtimma kvar nu. Jag och snuttegumman har haft det jätte bra ialla fall. :) Vi har vikt och lagt in all tvätt, diskat, lagat mat, lagt lite grejjor i förrådet som vi inte använder för tillfället och så har vi såklart varit ute med vovven ett x antal gånger under dagen. Det enda vi inte har hunnit med, heller inte orkat med är promenaderna som egentligen är tvugna att tas. Ibland så orkar man helt enkelt inte! Vem vet, kanske blir en kvällspromenad sedan.. Om jag nu orkar då..

Klappa händerna n'r du är riktigt glad, "klapp" "klapp".. Du kan också glädja andra..
Jag och sessan sjunger i kör och klappar åt varandra!

Ingen trevlig morgon.

Idag är det onsdag och solen värmer precis som igår. Hörde imorse att vi fick lite regn också och det var så mysigt när man hörde regnet sakta slå emot fönstret, eftersom det var lite på glänt lät det extra mycket. Inatt har Paulineh bara vaknat en gång då hon ville ha välling men jag tog mitt förnuft till fånga och tog mig basta på att jag skulle försöka få henne att somna om utan välling. Till min förvåning lyckades jag och genom lite vaggning tog det bara en halv minut sedan sov hon igen. Klockan sex var det dags igen för henne att vakna, men jag räknar inte det som natt, fastän hon var trött så gick vi upp, sa hej till pappa Jimmie och gjorde en flaska välling för att sedan lägga oss ett tag till. Vid halv sju somnade hon och vi vaknade för dagen vid halv nio.

När vi kom upp och ut i vardagsrummet var det ingen trevlig syn vi möttes av, inte. Chuck har haft sönder en soppåse som Jimmie visst glömt att ta med sig ut imorse så nu ligger det sopor, gamla blöjor söndertuggade och annat otrevligt i hela lägenheten och det luktar inte så fräsht heller. Trodde jag städade igår, men blir visst en städning till idag tackvare vovvsing. Han fick sog dock en utskällning av mig, vilket resulterade i att han kissade på sig så där blev det också lite extra göra! Det är sådant man får ta helt enkelt, han är trotts allt bara en valp.

Annars idag så är det tvätt som gäller, har ett berg på toaletten som verkligen måste tvättas. Jag tror inte att jag orkar med någonting annat idag, fick som sagt lite extra göra som måste fixas men mer blir det nog inte. Förutom det vanliga då, diska och laga mat, ut med vovvsing med. Har ett papper jag ska fylla i också, men det tar nog inga tider..

Är så jätte sugen på att gå en promenad men det är verkligen inget skoj ensam och speciellt inte här i Vimmerby. Äh en liten tur ska vi nog kunna ta oss ut på, får väl gå till lekparken om inte annat. Det brukar vara uppskattat av lillan när hon får gunga och ha lite roligt. :)


Puhhhh..

Nu blir det en snabbis igen, passar på medans tösen min sover middag. Idag jobbar älsklingen sin första dag på det nya jobbet. Han blev garanterad två veckor, men sedan vet dom inte mer eftersom den nya maskinen inte hade kommit igång än. Idag har jag alltså varit hemma ensam för första gången, en hel dag då, med både Paulineh och hund. Vilket har gått bra hittills. Vi har varit ute med vovven, satt upp en ny tvätttid, städat och plockat lite. Har packat upp efter helgen och faktiskt kollat igenom bebiskläderna. La alla neutrala färger i en papperskasse och allt rosa/tjej färger tillbaka i kartongen. Nu har jag bara disken, maten och dammsugandet kvar men det hinns nog med innan min underbara älskade kommer hem ifrån jobbet.

Dock hade jag lite styr med snuttan förut, hon började gnälla vid halv tolv och ville ingenting. Försökte söva henne men nej det gick inte, så jag gick med henne i famnen och inte heller det funkade. Hon ville ner på golvet men när hon väl var där nere och kröp, ja då ville hon upp igen och inte ville hon sluta att gråta heller! Hon grät i en timma utan stopp, inte ens nappen hjälpte. Snacka om att man själv känner sig hjälplös. Kvart i ett gjorde jag lite välling till henne och försökte söva henne i sängen igen - det lyckades! Hon somnade och sover faktiskt än. Jag hoppas på att hon sover till ialla fall kvart över två, kvart i tre kanske. Sessan kommer nämligen inte att sova mer idag förrän natten och sover hon inte tillräckligt på dagen, ja då blir det jobbigt ikväll.. Men men jag har klarat av värre. :) Man får helt enkelt stå ut! Haha, men jag tror att det kommer bli mycket tuffare sedan när den andre väl kommit till jorden. kan man kalla saker och ting jobbiga.. Två små barn, oj oj oj!
Nu ska jag försöka att gå ifrån sängen och fixa lite annat medans min underbara prinsessa sover.

Familjen Trälig

Ett liv. En familj. Evig kärlek.

RSS 2.0