2 dagar avklarade.

Det är nu två dagar sedan vi hämtade våran vovvsing. Tiden har gått snabbt, med mycket om och men. Det har varit tufft, man har fått haft mycket tålamod och huvudet på skaft. Dock lär han sig mycket. Natten som var funkade helt okej. Han sov i soffan hela natten och hade inte kissat eller bajsat. Det blev på morgonen, var någon som fick tummen ur räven lite sent. ;) Haha, skämt å sido!
Chock ligger nu ute i köket och sover, pappa Jimmie matar sessan och jag sitter hära.
Om ca en timma eller två ska jag försöka söva våran lilla pluttegull. Då är hon mätt och belåten, förhoppningsvis trött också. Hehe. Nej nu ska jag plocka och fixa lite medans "barnen" är lugna. ;) Natti natt.


Tröttisar.

Har varit och handlat lite nu, köpte nytt halsband till Chuck, ett halvstryp. Hel stryp är inte bra att ha på valpar, men de är heller inte lag på att man inte får ha det på valar. Köpte hundgodis också men det tycker han visst inte om, knas vovve. Märker också att hans f.d ägare skämt bort han lite, han vill helst bli bärd iställetför att gå. Haha. Gick en sväng till bussgaraget men b¨åde Chuck och Paulineh var trötta så vi fick gå hem ganska snabbt. Nu är vi hemma, Jimmie är till affärn och köper allt vi glömde, själv är man hemma med två tröttisar som nu båda två, ligger och sover i soffan bredvid mig. Mys mys ♥. Har haft lite snack idag om hur våran framtid ska planeras och vi har kommit lite framåt, bestämt vissa saker och hur dagarna ska se ut.


Att uppfostra en valp är inte lätt.
Efter varje måltid, sovstund och bus måste man gå ut med honom föratt kissa och bajsa
- gissa om de blir spring?
Han får inte gå i trappor så man får bära honom. Han får inte leka med bollar, vare sig nu eller när han är vuxen.
Det pågrund av smällrisken. Smäller bollen när de biter kan de få i sig av den och
då sätter sig ´"biten" för halsen och hunden kvävs.
Man måste vara hård, vilket folk kan uppfatta som elakt. Det är nu när han är valp som tiden är tuffast! 

Nu kom Jimmie hem, med papper och ett grisöra till snuffsen. Det var absolut den nya favoriten för Chuck!
Nu är jag nog färdig här, jag ska nu gå och diska lite. 


Barn, fiskar, katter och Herr Chuck.

Godmorgon. Tänkte slänga in ett snabbt inlägg för vi ska snart gå´ner och handla lite. Jag ska hoppa in i duschen innan bara. Lägger in bilder på Chuck också, så ni får se hur han ser ut, ni som inte sett han innan. Jimmie får sätta på kaffe också, så man får i sig en kopp innan det 'r dags att gå. Nu är det Jimmies tur att ha alla för sig själv när jag är i duschen. ;) Bye bye.Är han inte för söt? :)