Snabba ryck!

Ja mammaträffen börjar om 1½timma, innan dess ska jag ta på snuttan kläder, packa blöjor och mellis. Vi ska hinna gå ut med vovven och plocka undan lite. Jag är redan klar, gick väldigt snabbt för mig idag. Nää. Bäst att skynda sig lite.. Uppdaterar lite mer när vi kommer hem igen om vi hinner, har tvättid och en massa tvätt! Ciao!

Världens bästa dotter.

Tänk vad tiden går, det var inte alls länge sen som min lilla dotter kom till världen och vi fick se henne för första gången. Det var ett ögonblick i livet som jag aldrig kommer att glömma! Även om lustgasen gjorde mig lite snurrig så finns det inget bättre ögonblick än när de lägger upp ens bebis på bröstet, vilket i detta fall var Paulineh ♥. Det var en stund i Jimmies och mitt liv som bara vi fick uppleva tillsammans, en stund av evig lycka! Idag är hon 1år, 2månader, 7dagar & lite mindre än tre timmar gammal. Att få se henne växa och göra alla framsteg det är minnen som aldrig försvinner och det har etsat sig in i hjärtat så hårt att bara se henne sova gör mig tårögd! För oss är hon vår eviga lycka, våran perfekta dotter! Världens bästa dotter! Alla föräldrar älskar nog sina barn lika mycket som vi älskar våran dotter och tycker att dom är lika perfekta som hon. Att vara förälder är faktiskt det bästa jag har varit med om, även om tiderna har varit extremt jobbiga, hemska rent sagt ibland! Men jag har aldrig ångrat att min dotter kom till världen, aldrig sagt att jag önskar att det aldrig hänt. Hon är vår, liksom era barn är era.  Min dotter är det första jag ser på morgonen och det sista jag ser innan jag somnar in för natten. Jag är så glad att jag har en dotter som Paulineh, en dotter som alltid kramar mig godnatt innan vi somnar, en dotter som alltid vill vara vid min sida hur hon än mår, en dotter som skänker mig skratt och glädje varje dag, men också tårar och trötthet. Jag kommer att vara vid min dotters sida tills jag tar mina sista andetag, vill ödet något annat är det en sak man får ta då. Jag älskar livet här och nu, jag älskar min dotter och min sambo mer än vad jag älskar någonting annat! Mitt liv är inte perfekt, men utan min lilla solstråle skulle mitt liv inte vara sig likt!

`Mardrömmar´

Jag irriterar mig verkligen på att vakna upp mitt i natten, vakna av att man är alldeles kallsvettig och hjärtat står mig upp i halsen. Andetagen är tunga och oregelbundna, man får andas lugnt och fint för att man ska komma över händelsen. Ibland måste jag to.m tända lampan för att jag ska kunna vakna till och verkligen veta att jag vaknat upp i verkligheten från drömmen..

Idag ska vi ta oss en tur hem till Mikaela och se hur hon bor, vi ska möta upp Ela här utanför också som jag skrev igår för er som läste då. Var lite tur idag, snuttan vaknade vid nio så idag har vi lite mer tid på oss än vanligt, hon brukar alltid vakna vid klockan tio annars och då är det inte mycket tid som återstår. Nu sitter vi och äter frukost iallafall och jag väntar på mitt morgonkaffe som ska drickas med njutning. Efter kaffet och frukosten blir det att göra iordning sig så att man inte kommer med morgonfrisyren som jag ser ut nu, haha! Ska ta på sessan lite kläder också och göra henne färdig med för avfärd, ska packa en skötväska också + att jag nog får ta med mig lite mellis till henne för idag var det ingen hit att äta frukostl.

Nej frukosten väntar och mitt kaffe. Ha en bra dag.