Flyttning pågår (påväg?)!

Japp, flytt upp över öronen på mig. Det blev en sen kväll igår, men vi har fått bort alla kartonger nu. Det är möblerna kvar och lite småplock nu, men det ska vi nog hinna få bort allt idag. Jag har precis matat Diesel en omgång och nu kan jag inte somna om. Tänk om man kunde somna om lika lätt som den prinsen? Haha! Nej. Jag får nog slå på en film att titta på och se om jag somnar lättare utav den. Pappa sa igår att Diesel är lätt att söva, eftersom han lyckades söva honom i sin bilbarnstol när kvällsfikat var, precis innan vi blev hemkörda till Prästgårdsgatan igen. Men det är på Kostigen 2 som jag trivs bäst, jag trivs som fisken i vattnet!

Nyrenoverat badrum, nytapetserade barnrum, hall och kök. Det kan inte bli mycket bättre! :) Supersnyggt var det också. Jag hann plocka in lite saker i köket igår och lite utav Diesels kläder fick jag in i hans garderob. Lite lyx, men det är bara han som har garderob på rummet, haha! Vi andra får dela på jätte garderoben. Nä. Nu är klockan kvart över fem, jag måste försöka få mig lite mer sömn annars kommer jag aldrig att kunna flytta och fixa idag! Ska gå bort direkt efter frukosten nämligen och om jag känner min lille prins rätt, är det snart dags för den, enligt honom iallafall. :) Tjing tjing.

Det är så underbart! Livet är på topp.

Jag kan inte låta bli att känna ett ständigt lyckorus nu när värmen äntligen har kommit och solen. Den har hittat hit till vårt vanligen kyliga Sverige. Jag känner hopp, lycka och en stark framtidstro. Att få dela mina dagar med min familj är det absolut bästa som finns. Jag är älskad och behövd varje stund på dygnet, även om dagarna ibland är jobbiga och jag bara vill gå under jord, har jag den där starka kärleks känslan i mig, att mina dagar är det bästa som finns. Bara för att jag får uppleva dom tillsammans med min familj! Min egna familj. Vi knyter starkare band för var dag som går, för varje månad som våra barn blir större, vår kälrke växer. Om jag sa att jag älskade Jimmie från början, är detta ingenting emot vad jag älskar honom nu och hur min kärlek till honom växer sig allt starkare för var dag som går. Det beror inte på att han har jobb, att han har pengar eller att han ser grymt bra ut (vilket han Verkligen gör!), utan det är för att han älskar mig, lika mycket som jag älskar honom. Tillsammans har vi de två absolut bästa barnen och jag skulle aldrig kunna bli såhär lycklig med någon annan än han! Han är verkligen mannen i mitt liv, mannen jag vill spendera varje sekund med, varje dygn på alla år! Min familj ÄR mitt lyckorus! Ett lyckorus som aldrig, aldrig tar slut. För kärleken till ens familj bara växer och frodas. Vad mer behöver jag i livet? Ingenting. Jag har min man och våra barn, det är allt för mig! Jag älskar dom, jag älskar hela mitt liv på grund av dom! Det finngs nog inget som kan beskriva min kärlek, iallafall inte ord. Ord är bara ord, handling är bara handling. Men kärlek! Det ÄR kärkek! Det är så underbart! Livet är på topp. Och denna absolut super härliga värme och sol gör sakerna bara så mycket bättre! Det går inte att göra annat än att älska livet i nuet.

Imorgon får vi nycklarna!



Godmorgon! Solen skiner, det är varmt och idag fick skruttan ha kjol på sig. Under förmiddagen blir det nog inte så mycket gjort, det ska lagas mat, matsäcken till mannen ska göras och det ska sovas lite middag på det. I eftermiddag däremot blir det att packa allt som vi absolut inte behöver eller kommer att använda mer nu innan vi har flyttat. Det vill säga en del blomkrukor som står i ett skåp, lampor ska ner, de lysande stjärnorna över spjälan ska plockas ner, kylskåps magneterna och allt annat som pryder det så fint. Skafferiet ska rensas ur och nu kan vi nästan plocka ur allt och packa ner. Alla skåp ska jag gå igenom och innan Jimmie far till jobbet ska han fixa och (om ha hinner och orkar) rengöra ugnen. Imorgon hämtar vi nycklarna och snacka om att jag är spänd på att flytta nu och börja om på en ny kula med min älskade familj ♥. Kärlek!