Pysselipuss?

Jag tror att jag och Paulineh ska ha en liten pyssel dag idag! Tar fram lite utav mitt scrapbooking och låter, även Nineh få göra något utav det. Jag tror hon kommer älska det, då måla är en favorit. Hon är som sin mamma. Men just nu gungar Paulineh, och Diesel är i sin gåstol vid gungan och tittar på. Eller, mja. Nä. Han försöker få tag på Nineh's sparkcykel rättare sagt. Sötnos! Jag är trött, och lite seg. Kaffet verkade inte hjälpa denna omgång, så jag får vänta ett litet tag, brygga nytt och hoppas på lite extra energi då istället.

Idag har jag varit lite duktig, som varje dag. Jag har skurat hela övervåningen, plockat ner tvätten som var torr och diskade kvällen, och morgonens disk. Och det blir mycket disk när man är fyra i hushållet! Idag åt vi soppa till middagen, hemma gjord grönsakssoppa och det gick hem hos alla i hela familjen. Känner mig stolt över det, hihi. Men jag har fått många komplimanger om min mat. :) Då blir det extra skoj att laga något nytt! I min soppa var det varken purjolök eller potatis, det var gul lök och dill i istället för de andra ingridiensrena. Ofantligt gott.

Och nu har jag mycket på gång i livet måste jag få tala om. Ska börja extra knäcka som återförsäljare för Tulipano smycken och accessoarer. + att jag ska fixa iordning min och arbetskamratens egna inredningsbutik! Usch usch. Fullt upp, men skoj om man får alla saker att gå igång, och än bättre när man tjänar på det. :) Men vägen är lång till vår inredningsbutik - på nätet. Än finslipas hemsidan, papper skickas hit och dit, kataloger görs osv osv.. Ojoj! Nog pratat om det.

Nu måste jag fösa bort min lille son ifrån växterna, för hans fingrar är tydligen väääldigt långa när inte mamma är i samma rum!

Ont om tid.

Skriver ett snabb inläg, medans jag klunkar i mig kaffet för att hinna. Alldeles strax är det dags att bege sig mot dagis, men innan det slänga sopor. Nineh ska ta på sig, och Diesel inta sin plats i vagnen. Det är mycket styr, såhär på morgonkvisten. Nej. Jag får nog ge mig! Men nu har ni hört lite ifrån mig. Goddagens.

Godagens!

Trött, deppig, hängig och så sugen på att säcka ihop! Mja, iallafall så som jag kände förut, men inte nu längre. Nej. Jag tog mig i kragen, tog med mig båda barnen för en liten bad/dusch stund. Uppskattat av allihopa. Diesel somnade dock innan jag hann att torka färdigt honom. Därför ligger han nu naken, inlindad i sin handduk, på soffan. Paulineh gick runt och sa nam nam, så hon fick några kex så nu är även hon lugn. Och jag känner mig som en ny människa! Tänk vad mycket en liten duschstund kan göra för än. :)

Och för att uppdatera er om Diesels läge så är allting bra. Hans kulor var på sin rätta plats imorse, så jag antar att det var något tillfälligt. Men att tarmen har vridit sig, kan jag inte riktigt än svika, då han grät rätt sp rejält när han bajsade samt när jag tog febern på honom! Jimmie försökte lugna ner mig med att säga att han kan ha bajsat för snabbt och sår kanske uppkommit. Vilket också kan stämma. Intalar oss det tillsvidare...

Igår var det dags för skolfotograferingen för dagiset, men denna gången kunde man inte förhandsgranska bilderna utan nu är det bara vänta tills de dimper ner i brevlådan. Jag ser fram emot det ska ni veta!! Hihi.

När vår minsting har vaknat ska vi göra lite nytta tycker jag. Dammsuga, och plocka upp alla leksaker ifrån golvet. Och göra fint i hallen uppe, även i barnens rum. Fota allt som ska säljas på tradera också. Nej. Nu ska jag och Nineh lata oss lite framför tv'n. Tjabadoooo