Ett leende så sött.

Idag kom det, det jag har väntat på nu i ett par dagar och hoppats på varje gång jag tittat på vår lille Diesel. Precis nyäten och nöjd, tittade på honom och pratade med honom. Hans ögon stirrade rakt på mig, hans mörka, underbara ögon och tillslut gav han mig det allra första svarsleendet. 1 månad och 2 dagar gammal ♥. Om och om igen tittade han på mig, likaså nu och ibland kommer det lilla söta leendet tillbaka när vi får ögonkontakt och jag pratar med honom. Åh, tänk att ett leende kan vara så sött och så underbart!

Ungefär såhär..

Lägger nu upp en bild som jag har gjort i paint och därför är den lite kass. Med Diesel i min famn är det inte lätt att rita på datorn, inte men jag hoppas ni ser på ett ungefär hur planlösningen ser ut dit vi ska flytta samt trädgården. Vissa rum är större och vissa mindre, men som sagt det är inte lätt att måla i exakthet!
Tryck på bilden för att se!

Måndag igen.

Ja då var det måndag igen, vilket innebär att stumpan är på dagis, Jimmie ligger och sover eftersom han jobbar eftermiddag denna vecka och Diesel sover. Själv håller jag på att ringa till Vimarhem så att vi kan få ordning på hyreskontraktet och få det hemskickat och på skrivet. Dessutom har jag lite frågor till dom, ska höra hur länge sen det var dom tapetserade där borta, är det över sju år sedan så ska dom göra det nämligen för det vore skönt om vi själva slapp det. Kommer bli krångligt och ta lång tid om vi själva gör det nämligen, eftersom vi har småttingarna och dom tar mycket utav ens tid + att det är mycket som ska tapetseras. Fast måla om badrummen kan vi nog göra själva, därför är det bra att vi har just två badrum, för medans den ena är nymålad kan vi använda den andra. Helt superbt! Nej, nu ska jag testa att slå en pling till dom igen..

Nähepp, det var väldigt vad många som ringer till dom nu då! Jag som vill ha det överstökat, men men får hoppas på att det inte dröjer så mycket längre till för då kommer Diesel hinna vakna och det är inte så bra när jag ska ringa ett ganska viktigt samtal. Men jag får försöka tills jag kommer fram, haha. Annars händer det väl inte så mycket idag, blev en rätt så sömnlös natt så jag ska bara ta det lugnt, diska och slänga lite sopor och packa lite i eftermiddag om mina små tillåter det. Ska kolla upp tvätttid också, vi behöver tvätta nu igen! Nej, sist jag skrev blev det inte av..  Nu försöker jag med en plingeling till..

Nu, äntligen kom jag fram! Hon sa att innan de kan säga ja till ett nytt hyreskontrakt måste de besikta denna lägenhet, vilket det inte var senast men det kanske är nytt?! Hur som helst, hon skulle även kolla upp med tapeterna och höra av sig under dagen hoppades hon på. Nu går det framåt iallafall. :) Och nu ska jag in och prata med gubben om det också, han får banne mig vakna till!