Wodeliacha, barnen sover nu

Äntligen sover mina små sötnosar! Diesel fick sitt sista kvällsmål med babysemp 2 70ml mellan kvart över sju och halv åtta, han har klarat sig på det målet hittills och jag hoppas han klarar sig ett tag till. Vi får se hur han sover inatt och hur han kommer att äta, jag tycker det är spännande! :) Får även hålla koll på hur hans lilla mage reagerar på den lite mer mättande ersättningen, får han ont är det värt att fortsätta med babysemp 1 hur tätt han än äter! Paulineh hade feber innan vi gick till sängs ikväll också, men nu hade den gått ner till 38.5 grader, fast Alvedon fick hon ändå. Själv är jag lite öm i min vänster arm, haha. Kanske inte så konstigt egentligen. Nej. Nu ska jag avrunda med en bild för att sedan kolla upp om det kommit någon ny film man kan se. Natti på er.

Nu är den på plats

För ca två eller tre veckor sedan provade Diesel för första gången sin sparkdräkt i strl 62 och den var då mycket för stor. Idag kom samma sparkdräkt fram i garderoben och till min förvåning hade den näatan blivit för liten. Jag fick kämpa för att knäppa de små knapparna i skrevet och den är nog, tyvärr, inne på sitt sista race. Tydligen växer vår lille pojk lite för fort nu tycker jag, visst är det härligt att han växer, men han var så liten nyss? 

Vi har nog också hittat svaret till varför Paulineh har fått feber, möjligtvis är det en ny tand på väg. Hon har inga andra sjukdoms symtom, mer än lätt förkylning, vilket kan även det tyda på en tand. Hon har i vilket fall som fått lite Alvedon för att få ner febern och eventuellt smärtan.

MVC besöket gick bra, likaså insättningen utav p-staven. Undertiden som bedövningssalvan skulle värka fick jag och Diesel ca en timma på oss att uträtta några ärenden på stan. Första stoppen var apoteket och konsum. Var på väg att posta brevet till Vimarhem när en bekant kom fram och sa att hon kunde gå till vimarhem och lämna det eftersom hon går på skola där nere + att jag då skulle  spara in ca 6kr. Det sa jag inte nej till. :) Vi hade lite tid över efter att ärendena var uträttade så vi tog klacken bort mot Lindex och såklart kom det med två klädesplagg hem till barnen. :) En randig tröja till Paulineh och en kortärmad sparkdräkt till Diesel. Hade även en rabatt kvar där som jag kände mig tvungen att utnyttja, thihi. Sen var det bara att gå tillbaka till MVC och sätta in staven. Diesel var duktig, han låg så lugnt i insatsen och pratade under tiden. :)

Vi får nu se vad denna eftermiddag har att bjuda på för det jag vet att vi bör göra är att diska!

Feber dags igen

Godmorgon! Natten till idag har varit bra. Diesel sov från nio till tolv, åt sen somnade om. Andra uppvaket han gjorde var för blöjbyte, som han så strikt påpekade genom att sparka av sig täcket och visa att böjan hade åkt ner på halva rumpan av allt kiss, hehe. Det tredje och sista, var dt matdags och då var klockan halv sex. Vi borde ha gått upp, men vi båda somnade om efter matningen och vaknade igen tio över sju, då gick vi upp. Så egentligen har han bara vaknat 1 gång inatt för mat, andra gången var på morgonkvisten. Paulineh har också sovit bra, förutom att hon har vaknat och varit lite gnällig. Igår åt hon en flaska välling innan hon gick och la sig, det var även den enda vällingflaskan som gick åt för under natten åt hon ingenting, detta fick mig såklart att fundera imorse.

När vi alla hade gått upp kände jag att Paulineh var varm, så vi gick för att  byta blöja, ta på kläder inför dagis men innan det tog jag febern på henne och mycket riktigt hade hon fått feber igen. 39.76 grader visade den, så mitt beslut gick snabbt - inget dagis idag. Jag skickar inte iväg min lilla även om det bara är feber, inte ens om hon är förkyld!

Hur som helst, kvart över nio ska jag och Diesel som anhängare gå till MVC, idag är det dags att sätta in p-staven. Halv tio får jag bedövning, sedan ska jag tillbaka vid elva så där emellan blir det en tripp på stan. Har lite ärenden som ska fixas och lite som ska handlas. Lär få skriva en lista innan jag går för det är rätt så viktiga saker som behövs.

Familjen Trälig

Ett liv. En familj. Evig kärlek.

RSS 2.0