Svar till Mikaela.

Mikaela, 19 år och mamma till Lucas. om Pretty goodii!:

Meanr du att ni har delad ekonomi eller gemensam?

Svar: Han köper inga saker till mig, men han betalar hyran och ibland maten vi köper. Annars har vi delad ekonomi. :) Köper saker själva, för de pengar vi själva har.

Tid att tänka

Jag vill ta en paus, jag behöver ta en paus från vardagen, från barnen - ifrån allt och bara få tänka, vila ut. Nej, det är inte möjligt. Inte just nu, och det är nu jag behöver det. Jag lägger det bakom mig för det händer inte.

Maten är i ugnen, vi skulle ha väntat tills halv två med den, men både jag och min lilla tös blev så sugna! Rotfruktlåda med klyftpotatis och tomatdekor. Mmm.. Det luktar så gott i hela köket nu och om 20 minuter är det klart! Iallafall vad jag vet, så ska det vara klart då. Haha. Vi hoppas på det, för vi är jätte hungriga. Diesel ligger och sover, i vagnen. Paulineh är också trött, hon vet nog inte om hon vill äta eller sova. Springer till soffan, lägger sig och efter någon minut så kommer hon ut i köket, kikar in i ugnen och sedan går tillbaka till soffan. Jo, visst är hon söt. Mammas tös ♥. Diesel åt en hel portion gröt i morse klockan halv nio, men vid tio var han hungrig igen och åt 100ml ersättning. Sen så somnade han.


Oj. Ska duka fram nu. Tjing.

Inköpt 30/5

Igår blev lite färgat papper inköpt till mitt scrapbooking set.
Ett 50 pack, med 10 olika färger och pappret var lika tunnt som bakplåtspapper, så vi får se om det tar sig igenom skrivaren eller trasslar till sig. Fint med tunnt papper, men det kan också innebära problem, vi får se. Billigt var det iallafall. 39kr på Bokhandeln i Vimmerby. Och så köpte jag in två scrapbooking ark,
med gammeldagsrosa och gammeldagsblå för 3kr/st. Jag är nöjd!