Ponnyridning såhär på kvällen

Sitter på Paulinehs rum och myser, medans de två trollungarna leker. De är verkligen som ett tillsammans, även om det då och då blir tjiv. Men så är juh syskonkärlek. Hihi. Och innan så var vi iväg och red ponny. Haha, nej men Diesel tog en provtur på Paulinehs gunghäst och han fastnade för den direkt! Så jag tror bestämt att vi får köpa en till Diesel med. Som låter, för det gör den lite speciellare.

Och jag sa juh, eller lovade att jag skulle visa vad för kläder som skulle bställas, men läget är så att det inte har blivit beställt några kläder alls. Dels för att det tydligen ska öppna en ny butik i Vimmerby, berättade min kära vän idag. Och dels för att det är så mycket roligare att få med sig kläderna hem med en gång! Och så slipper man juh betala frakten hem, förutom bensin kostnaden då. Haha.

Så jag tror att vi, jag och Jimmie tar en tur på stan imorgon medans barnen är på dagis för att kika lite. Idag passade vi nämligen på att handla lite mat m.m då barnen var på dagis och det är så mycket enklare att handla utan barn! Förutom att man måste stressa sig lite för att hinna hämta barnen i tid på dagis..

Men vi får se. Allt hänger på hur trött mannen är när han kommer hem, och vilken tid han kommer i säng. :) Hur som så älskar jag honom lika mycket för det ♥.


Här får ni en bild på vår ponnyridande kille ♥ (Paulineh tycker inte om att vara med på bild..)

Kvälls lek

Vi har lite kvälls lek nu innan läggdags. Efter en stund i badet passar det bra tycker jag och oj vad skönt det ska bli att få krypa ner i nya sängkläder. Härligt, härligt.

Kom också på att jag fyller år om exakt en vecka. Usch vad tiden går.. Och min älskade kusin Fredrik fyller 30 på fredag. Åren går så fort. Och gud vad jag saknar släkten i skåne så otroligt mycket. :( Jag tror att det är dags för ett besök snart minsann! Men jag säger GRATTIS till honom nu, för så dåligt som mitt minne är kommer jag nog inte ihåg det på fredag, haha.

Nej nu ska jag fortsätta underhållas utav mina två (nyfikna) barn ♥

Regn, är inte alltid ruskigt.

Början på dagen var fin, ljusblå himmel. Och efter vår tripp till affären kom regnet med buller och bång. Vi blev dyblöta när vi gick (sprang) ifrån bilen till huset. Diesel tyckte bara det var roligt, medans Paulineh sa att hon frös. Väl inne i värmen gjorde vi mat. Sedan åkte pappsen till jobbet, för idag och imorgon är det eftermiddags pass igen.

Under förmiddagen hann jag att plantera gul lök, rädisor och morötter. Dillen och persiljan får jag ta imorgon medans barnen är på dagis igen. Jag hann tyvärr inte mer idag. Såg också att vår gräslök redan kommit upp och mognat, var tvungen att smaka en bit och jovisst var det gräslöken alltid.

Men jag måste säga att regnet idag inte har varit så farligt, för det ligger en viss mysfaktor över det nu. Vädret börjar bli varmare och regnet är som en fröjd för jorden, lagom regn mängd alltså. För mycket förstör, och för lite med. Hur som. Idag är det mysigt regn och jag skulle kunna sitta och titta ut hela dagen lång, men tyvärr går det inte. Eller kanske ett tag? Ikväll ska vi bada, vilket vi gör varje onsdag om inget annat. Byta sängkläder ikväll med. Nytt och fräsht.

Hittade faktiskt lite kläder som jag ska beställa till barnen imorgon och jag hoppas inget utav det hinner att ta slut! För jag har verkligen fastnat för dom. Och alla dessa underbara färger som finns! Oj oj. Så ni får se imorgon, när allt är beställt. :)

Nu ska jag göra lite annat. Ciao.