En onsdag i Augusti.

För en timma sedan lämnade jag barnen på dagis, och idag gick Diesel in och lekte direkt med klossar som han hittade. Medans hans syster började med dockvagnen, som hon alltid gör. Men Diesel var inte ledsen idag när han gick in, utan började leka och man såg att han faktiskt mådde bra och hade roligt. Fast när jag vinkade hejdå och skulle gå hem, kom han springande emot mig med öppnar armar. Han fick då en hejdå kram och sedan gick jag hemåt.

Men påvägen till dagis upptäckte jag att ena undersidan på min sko är helt lös! Så nu måste jag köpa mig ett par nya skor. Förhoppningsvis idag, men problemet är ju att de billiga skorna finns bara på nätet och då dröjer det ju iallfall tills på fredag innan jag får hem dom, men köper jag ett par lite dyrare så får jag hem dom redan idag. Svårt dilemma asså! Haha.

Snart vaknar mitt stora hjärta, så jag får la flirta lite med honom om skorna. Han borde väl förstå att jag inte kan gå med trasiga skor? Speciellt inte när de är trasiga på undersidan! Tss..

Nej ska in och kolla lite till om jag hittar några som passar mig. Ha de.

Äntligen dagis

Idag drog vi äntligen igång med dagis igen, och Paulineh tjatade hela morgonen om att vi skulle gå, hon var to.m påväg att gå utan kläderna på. :) Söta unge! Diesel tyckte med det lät roligt, iallafall till en början men sedan när väl mamma gick var det inget skojigt alls. En himla massa gråt och stonkande, dagisfröken bad mig att ringa någon timma efter jag kommit hem. När jag då ringde hade det gått jätte bra, och efter jag hade gått hade han slutat gråta. Så det kändes skönt, för min del då. När vi hämtade barnen hade Diesel varit så trött att han somnade påvägen hem efter en promenad som de hade gått. De sa även att Diesel börjat prata väldigt mycket num och förstår saker mer och mer. Vilket vi också lagt märke till. :) Han hade tydligen pekat på olika saker under promenaden och försökt att säga vad det var för något. Gullung asså.
 
Men nu har barnen sovit middag, eller Diesel sover än men Paulineh har precis vaknat till. Vi åt allihop innan pappsen åkte iväg till jobbet. Så nu har jag hela eftermiddagen ensam med mina trollungar ♥, det var dock lite tomt idag under förmiddagen men jag sysselsatte mig med att städa lite. Sånt som knappast går när man har de små sötnosarna hemma. Därför kan jag nu lägga alla sysslor åt sidan, och bara umgås med våra små. :)
 
Diesel förkylning är också bättre, hoppas bara att vi slipper mer nu. Men antar att det kommer att komma ändå. Dagisbacillren dyker nog snart upp, lagom till helgen skulle jag tro!
 
På fredag eftermiddag ska jag på möte, så då får Jimmie ta hand om de små någon timma, och jag hoppas att jag får det besked jag vill. Det vore fantastiskt! Och roligt på samma gång. Nej nu ska jag prata med snuttan, min.

Händelserik helg.

I lördags åkte vi på markand i Hultsfred, och vi samåkte med kusin Rebecca med barnen sina. Och vi hade även med morfar Tommy. Det blev en heldag tillsammans. Barnen åkte karuseller, och vi hade det mysigt. Dock var vädret inte alls bra! Det regnad vissa stunder, och vissa stunder var de totäckt varmt. Vi avslutade kvällen med dans och pizza, samt munkar som Rebecca bjöd på. Vi handlade inte så mycket, Paulineh fick en jätte söt rosa klänning och en ballong med Hello Kitty. Diesel fick tyvärr inget, men han förstår inte så mycket än. Jimmie köpte 20-par strumpor, och jag stod med utan något. Men nästa gång är de min och Diesels tur, haha.
 
Paulineh och Iris åker karusell.
 
Igår hade vi kalas för Paulineh hos mormor Anette. Hon fick mycket fint.
En jätte söt blå klänning (likadan som vi köpte på marknaden, men som sagt i en annan färg)
Hon fick ett prinsesskit, med en klänning, en krona, handskar och en liten handväska.
En liten hund som skäller i en väska.
Ett sätt med prinsesskronor, halsband, naglar m.m.
En stol och pengar.
 

Diesel fick även en liten present, en Brio rallybil (sen födelsedags present).
 
 
Och idag fick vi ställa in dagis, för barnen har varit så förkylda, men nu börjar det gå över. 
Men imorse var inte Diesel pigg..
 
 
Men som sagt, nu mår de båda bättre och imorgon blir det dagis återigen. Och som de har pratat om de! :)
 

Familjen Trälig

Ett liv. En familj. Evig kärlek.

RSS 2.0