Jag har överträffat mig själv.

Idag tog jag en stor risk - att skura golven medan barnen är hemma! Det mina vänner har jag aldrig innan kunnat gjort (om inte Jimmie vart hemma och lekt med dom). Det gick jätte bra. Och så väntade jag med att ta i tvrummet tills de sov middag, vilket de gör nu. Guu vad duktig jag känner mig. Haha. Nu är det bara övervåningen som ska skuras och såklart dammsugas. Ska även plocka iordning lite här hemma.
 
Ikväll blir det nämligen till att hoppa i säng tidigt, för imorgon ska vi upp i en skaplig tid och bege oss iväg till Jönköping och hämta farfar som stannar hos oss över jul. Fin fint. Barnen längtar och jag tycker också det ska bli roligt att han kommer hit, ingen ska sitta ensam på självaste julafton! Nu ser jag faktiskt fram emot julafton lite mer, barnens ögon tindrar när vi pratar om tomten, julmaten och julklapparna och att de får äta hur mycket godis de vill! Efter maten förståss. Och att Paulineh är så exalterad över att hon ska ge tomten alla sina nappar - det kommer bli mycket spännande! :) Ännu en jul att minnas, men jag hoppas såklart att det kommer bli bättre detta år än vad det var förra, för då var inte jag så glad kan jag tala om! Men nu är det ett nytt år, och jag hoppas vi alla har växt till oss..
 
Idag blev det heller inget Miroi för min del, Paulineh hade lite feber idag och eftersom hon fortfarande har lite röda prickar i munnen vill jag inte skicka iväg varken henne eller Diesel till dagis. Så idag körde vi på VAB.
 
Jimmie fick ett sms idag när han låg i soffan och det stod att min mobil var klar! Äntligen! Som jag saknat den. De hade fixat felet och nu ska den alltså va som ny. Då kanske displayen funkar med andra ord. Haha. Jag är glad! Imorse pratade jag och Jimmie om den, och jag sa till han att jag nog inte skulle få den innan jul och vi hade för några veckor sedan sagt "gud vad bra att vi har min mobil så att vi hittar vägen via GPS'en till stationen i Jönköping" och sedan åkte den in på lagning.. Jaaa... Men nu har Jimmie hämtat den igen! Snacka om tur. :)
 
Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och njuta lite utav tystnaden som infinner sig nu när båda barnen sover. Åh ´
 

Tröttsamheter..

Idag är det en tröttsam dag. Varken jag eller Jimmie var/är pigga. Dessutom upptäckte jag att Paulineh fått röda prickar i munnen och idag även en blåsa hade uppkommit på överläppen. Höstblåsor? Ja det chansade vi på. Men ändå kanske är det lindrigt. Hon har inte haft feber och har tydligen inte ont, men hon tycker nog att det är lite jobbigt för hon vill gärna inte äta så mycket. Och hon är lite hängig. Diesel har ingenting, vad jag sett.
 
Ikväll kommer även Manda hit en sväng, Paulineh ska få prova ett par skor som vi nog ska köpa utav dom. Hade egentligen tänkt bjuda med Alma så vi kunde ha lite lek/fikastund men om det nu är smittsamt det Paulineh har är det inte värt att ta hit lekkamrater. Så det får avvakta tyvärr, tråkigt nog.
 
Just nu dricker jag lite kaffe för att få upp ögonen och hoppas på lite extra energi. Har två stora Ikeapåsar med tvätt att lägga in + en icakasse. Nej vi tvättar inte ofta... Borde skura golven med men jag har ingen ork! Inte än iallfall.. Har suttit under eftermiddagen och sytt lite på barnens kläder, Paulinehs leggings och tröja samt en huvtröja till Diesel som behövdes lagas. Mm. Ibland är man finurlig.
 
I förrgår var Paulineh hos tandläkaren för vi befarade att hon hade fått ett hål i sin framtand - jag befarade även att tandläkarbesöket skulle bli kaotiskt! Hade fel om båda sakerna. Tandhygienisten fick ta in en tandläkaren, och hon fick min tandläkare Britt-marie. Hon var jätte försiktig och Paulineh var jätte duktig och gjorde precis som de sa. Tandläkren sa sedan att det gör ingenting om tänderna har en annan färg och att hon nog har slagit i tanden så att den fått en liten gråfärg istället för vit annars såg hennes tänder jätte bra ut. :) Då känner man sig lite stolt, hihi. Eftersom hon var så duktig fick hon välja en leksak där. ♥ 
 
 
Ja nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen kolla in tvätten i torktumlarn, plocka in den rena disken ur maskin osv osv osv osv osv.. Det tar aldrig slut..