Svårt med tid.

Nu var det riktigt länge sedan jag ens var inne på bloggen och kikade! Men jag har inte tid, vem har tid att sitta vid datorn när man har småbarn? Haha, nä. Skämt åsido. Eftersom Jimmie är ledig under veckodagarna passar vi på att göra massor saker tillsammans. Vi går på stan, åker på utflykter och gör lite extra nytta i hemmet. Nu passar jag på att skriva lite, då båda barnen har somnat efter en livlig helg. Trötta och nöjda. Vi hade även morfar Tommy på besök idag, han åt hos oss och så tittade vi på bilar. Alltid lika trevligt att ha honom här. Och barnen blir så himla glada när han kommer! Haha. Hur ledsna och arga de än är, så blir de som två solstrålar när de hör morfar komma in genom ytterdörren. Jag älskar verkligen deras leenden ♥ Och även morfar smälter nog lite, hihi.

Annars fungerar livet som vanligt, och Diesel ska börja på dagis den 2.e april och det är precis lagom tycker jag. Håller mina tummar för att det ska gå bra, och med honom kommer det nog räcka med 3 inskolningsdagar, med Paulineh tog det nästan en vecka. Men Diesel är juh som hemma på dagiset redan och brukar då och då, springa iväg när jag tar på Paulineh, för att leka lite i lekrummet. Söting! Och dagisfröknarna längtar visst med nu. :) Känns så bra att ha den varma "välkommen känslan" när man stiger in. Inte många ställen man upplever den på

Så har vi denna biten med jobb osv, nej jag har inget jobb men jag söker för fullt. Allt möjligt, tar allt som kommer i min väg. Vem har råd att vara kräsen? Mina barn ska ha en bra och stadig (ekonomiskt sätt) uppväxt. Jag tänket inte plugga, för att ta lån till en sådan sak det gör jag bara inte! Jag lär inte få fler jobb för det.. Med tanke på dagens jobb berg-och-dalbana, med lågkonjukturer hit och dit, vill jag inte risker att plugga till något som jag verkligen inte kommer att få jobba med. Nej, att få ett jobb snarast är prio ett för min del. Självklart klarar vi oss på Jimmies lön, men att få en hel lön över varje månad, vore juh helt fantastiskt!! Haha. Jag hoppas ni håller tummarna för mig ute i jobbsökarjungeln sen?! :) Och meddella mig gärna när ni vet om något, där de inte kräver körkort då.. Haha!

Nej nu ska jag se på The Dead och prata lite med mina FL kompisar. Tjing tjing..


Idag fick jag ett jätte roligt besked, något som gör mig både lycklig och glad. :)
Kan inte beskriva!!!! Hihi.. ♥


Bäbis, bäbis, bäbis

Ja, vem drömmer inte om att få bäbis? Och vem får? Vem vill? Vem vågar, och vem orkar? Jag skulle orka, absolut. Så?

Besvikelser, kan bidra till stor lycka..

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här, men som ni vet så jobbar ju Jimmie helg och då blir det bara tid över på helgerna till att skriva, och knappt det. Det finns mycket att skriva om, och skulle jag skriva ner allt skull det nog inte rymmas på bloggen överhuvudtaget. Haha. Men jag ska försöka få med det mesta och det viktigaste, för mig då.

Jag fick reda på att jag inte fick göra korten till min mors kalas, för tydligen så beställde de istället.. Och jo, jag är en aning besviken på detta! Eftersom scrapbooking är något som ligger mig varmt om hjärtat. Dessutom hade jag redan köpt papper till korten.. Både min far och Jimmie tycker att detta är lite orättvisst, och jag känner mig såklart besviken då jag och min mor faktiskt har gått igenom och kollat på nätet vad det finns för saker - så mycket tid jag har ödslat på att hitta bra sidor!! Dock tänker jag inte bekymra mig mer om detta, utan nu får allting va. Kalaset är inte längre min grej, och därför kommer jag inte att hjälpa till mer överhuvudtaget! Det är så jag känner, och med all rätt.

Men tackvare all denna besvikelse, sa Jimmie något till mig igår som gjorde mig gråtfärdig, en sak som jag aldrig trodde han skulle ändra åsikt om. Och nej, det har denna gång ingenting med giftemål att göra, eller husköp. En helt annan grej. En underbar grej. Som får mig att längta något enormt till nästa år. :)  Men nu ska jag bara njuta av min familj till fullo! Jag, och min egna familj. Vi mot världen. Vi behöver inga andra, förutom min far. Han är viktig för oss, för barnen framför allt! Och jag tror han känner samma sak för oss. Vilket känns bra. Han kommer ofta hit och umgås, och vi åker ofta med ut till honom. Både Paulineh och Diesel är så glada i honom, det värmer verkligen i mitt hjärta att se. Igår hade han to.m med sig ett hemmagjort halsband till Paulineh (märks vart jag fått min pyssel instinkt ifrån va?) och hon blev så jätte glad för det. :) 

Aja. Jag har även börjat brodera igen, och jag är nästan klar nu. Det kommer bli ett motiv med fjärilar som vi ska ha i Paulineh's rum och sedan köpa en till, med lite mer "pojkaktigt" motiv till Diesels rum. Jag älskar verkligen att få skapa saker! Det är min grej, haha!

Annars mår barnen bra, dom leker och stojjar tillsammans varje dag, även om det då och då blir lite bråk. Diesel tar Paulineh's saker och då blir det liv i luckan. Och samma sak när Paulineh tar något ifrån Diesel, så säger han också ifrån. Ibland kan de bråka, skrika, och slåss i timmar.. Men det är så det är med syskon. Saker får bero. Vi älskar dom precis lika mycket, och ger dom all vår kärlek. Vare sig vi ibland bara vill gå ut genom dörren och slå igen den med en smäll. Dom är våra liv, det viktigaste i våra liv. Vadå om vi inte får barnvakt? Vi klarar oss, även med mycket gnäll så överlever vi. Vi kan ta hand om våra barn, vi behöver ingen barnvakt, inte! :) Vi är starka föräldrar, tåliga.


Våran duktiga tjejja som lärt sig klippa, utan att klippa sig i fingrarna. :)
På bilden har hon vågsaxen, men annars brukar hon låna min stora. Duktig ♥


Diesel är alltid vid sin brum brum, och har lärt sig hur man går av och på, helt själv. :)
Så stor, och så duktig! Otroligt vad saker han har lärt sig, nu bara efter sin 1års dag!
Han låtsas att han ringer i telefon (lägger handen mot örat och säger ahhhh).
Med mera..
Och på torsdag ska han till tandläkaren! :)