Minus ett barn.

Tjohej!  Nu har jag inte varit närvarande på bloggen ett tag, även om jag har haft tillgång till både dator och internet. Vi har varit ute hos min far och det har varit fullt upp. Dagarna har bestått utav lek och en massa utflykter samt att vi hjälpt min far en hel del. Eftersom vi får vara där, gratis, vill vi hjälpa till så mycket vi kan. Dock kan det bli lite svårt med vissa sysslor när vi har Paulineh och Diesel närvarande.
 
Fast idag är vi minus ett barn. Igår ville Paulineh följa med mormor hem och varken vi eller hon sa nej. Så vi blir minus ett barn fram till imorgon eller på onsdag, det beror lite på när vi åker ut till min far igen. Vi planerar ju en Ölands resa nu i veckan men det känns inte så jätte skoj att åka dit om det ska regna varje dag, vilket det tydligen ska fro.m onsdag eftermiddag, och så ska det fortsätta in på nästa vecka med. Visst, min far har köpt ett bra och vattentätt tält, men inte så roligt att gå på Ölands djurpark och bada om det ska regna? Det finns heller inte så mycket aktiviteter man kan göra på campingen i regn heller.. Men vi håller tummarna för att vädret ändras. All packning är redan klar, haha! Bara lite små saker som ska packas ned sedan.
 
Idag hade vi tänkt ta en promenad men regnet kom och blåsten med.. Fast.. Å andra sidan.. Det finns regnskydd och paraply.. Haha..
 
I torsdags (12/7) kom min lille kusin till världen. En pojke på 4600gram och 53cm lång.
 
Nej nu ska jag joina mina killar vid köksbordet. Tjofräs.
 
 
 

Första semesterdagen.

Idag, eller igårkväll vid ca halv tolv började Jimmie sin semester, eller hela familjen vill säga. Och nu väntar vi på morfar Tommy som ska komma in idag. Pluttarna sover dock än i soffan. De blir mycket trötta utav värmen som är, som idag har bytt om sin skepnad till klippig kvavhet. Fy. Hellre varmt eller kallt, än kvavt.
 
Jag vet dock inte riktigt om vi ska åka ut till min far idag eller om vi tar det en annan dag och spenderar semesterns början hemma? Det återstår att se. Det är lite skönt att bara vara hemma också. Och vi får se om det blir några utflykter denna veckan, eller om vi kör lugnet före stormen, haha.
 
Imorgon ska det, enligt väderprognosen bli fint väder. Upp till 27 grader! Och en stekhet sol med lite molnighet. Det kanske blir bra semesterväder trotts allt? Eller så gör det sig bara till nu, innan det dåliga drar in över Sverige. Såg också att inom de närmaste 14dagarna är det mest regn dagar som visas. Kul! Inte..
 
Och Jimmie kontaktade bredbandsbolaget idag för att vårt internet inte fungerat på två dagar, och för oss innebär det att inte telefonen eller tv'n fungerar då. Dessutom blev vi försenade med räkningarna (det var ett tag sedan..) Men han sa då att dessa dagar kommer dras av ifrån vår faktura nästa månad. Känns helt okej! :) Vi gillar bredbandsbolaget, och för dom är vi en "storkund".
 
Hoppsan! Nu är visst lilleman vaken..

Foto bomb, (livet nu)

Här kommer lite bilder på barnen, trädgården och lite annat smått och gott. Njut!
För det gör vi, varje dag. ♥ Varje ny dag, är ett nytt äventyr.

En glad liten skitunge ♥

I vår trädgård..
Bus utanför hotell NisseSkroll. ;)
 
Och så bjuder jag på denna. ;)