Vart försvan städningen?

Det var planerat att jag skulle städa idag, ända från igår kväll stod det klart för mig att det var städning som gällde under dagen! Men jaha? Jag tvättade en tvätt och hängde upp på tork, sedan tog mina krafter slut. Jag har inte haft orken till att göra ett piss idag. Man skulle kunna tro att jag är gravid i åttonde månaden, för så slut känner jag mig! Stundvis idag har jag inte ens orkat resa mig upp ur soffan. Usch. Fast jag skyller på vädret! Hade vädret varit fint, hade även jag mått fint. Så vem var idioten som beställde snö?

Det är tur att jag har mina underbara barn som gör mina dagar, som denna, glada. Trotts gråt, skrik och bråk tar vi oss igenom det mesta tillsammans. Och utan mannen i huset skulle allting bara rasa. Men snart är denna dagen över, även om det är några timmar kvar innan läggning så ska vi måla lite, och leka lite med lera. Jag vet att min dam gillert! Hihi. Och Diesel med. Efter att han fick vara med på dagis, vill han bara hålla på och kladda med leran, och även smaka på den. Ja, gud vilka barn jag har. Mina solstrålar.

Och för den delen, fick jag reda på i måndags att för att få ha Diesel på dagis var jag tvungen att vara inskriven på arbetsförmedlingen! Det kom som en chock, men direkt tog jag mig dit och skrev in mig. Så nu ska jag dit den 13.e april igen för betygsvisning och redovisa sökta jobb. Sen blir det inte förrän den 26.e maj som jag återigen ska redovisa sökta jobb. Så det känns väl okej? Fast jag hade hellre gått till ett jobb!


Nej nu ska jag återgå till mina små sötingar i tvrummet, och leka lite. Jimmie jobbar troligtvis sin sista helg denna vecka, sedan blir det att återgå till det normala vardagslivet. Skrämmande! Haha. Tråkigt bara att han blir borta så mycket igen, men för hans del är det nog skönt. För att stå upp 22 timmar varje helg, är visst inte världens roligaste..


Ambulans Nallen ♥

Igår var vi på besök hos min syster, barnen, Jimmie och jag. Vi skulle luncha lite ihop och så gick vi en promenad i skogen. Allt var bra, tills eftermiddagen kom och barnen var uppe på Isac's rum och lekte, även Jimmie tillsammans med Diesel.

Men på en sekund, och på knappt en meters avstånd mellan Jimmie och Diesel, så klev Diesel rakt ut för trappen och föll. Men Jimmie var så snabb att han hoppade ner för trappen och fick stopp på honom halvvägs ner. Dock blev Diesel illa tilltygad av fallet och bara grät, vilket är ett gott tecken efter ett fall! Men eftersom han bara slängde med huvudet hit och dit, och inte var kontaktbar ringde min syster sjukan. Och de skickade ut en ambulans.

Jag kunde inte ha Diesel direkt efter fallet för jag var i chocktillstånd och tårarna kunde inte hejdas. Min mor fick trösta honom ett tag, tills jag hade samlat mig lite mer.

När väl ambulansen kom hade Diesel slutat gråta och var hyffsat pigg för att ha fallit 6 trappsteg ner. Han var lite, lite vingligare än vanligt när han gick men han följde ambulans sjuksköterskans fingrar jätte bra med blicken, och de tyckte att läget var under kontroll eftersom han reagerade så pass bra. Det fanns inga  tecken på hjärnskakning enligt dom, för då hade han troligtvis avsvimmat efter fallet. Dock bad de oss att ha lite extra koll så att han åt och drack, inte kräktes och så att han vaknade om vi väckte honom. Vilket vi skulle göra under natten tills idag. Men eftersom Diesel hade så ont i sitt huvud inatt så vaknade han ofta, självmant utan min hjälp. Och för mig var det en stor lättnad!

Tänk att vår lille kille alltid ska råka ut för hemska saker! Men han är en redig starkeadolf som klarar av så mycket ♥

Och Nallen som Diesel fick utav ambulans personalen, höll han hårt om inatt ♥


Och en liten uppdatering om Diesels inskolning på dagis kanske? Det fungerar jätte bra! Jag skulle redan kunnat ha lämnat honom första dagen, för mig ignorerar han totalt. Och igår var första gången som jag lämnade honom en sväng, och när jag kom tillbaka var traktorn som kom utanför mycket mer intressant än mamma! Haha. Jag är så stolt över lillsnutten! ♥

Vår, strålande vår