Ambulans Nallen ♥

Igår var vi på besök hos min syster, barnen, Jimmie och jag. Vi skulle luncha lite ihop och så gick vi en promenad i skogen. Allt var bra, tills eftermiddagen kom och barnen var uppe på Isac's rum och lekte, även Jimmie tillsammans med Diesel.

Men på en sekund, och på knappt en meters avstånd mellan Jimmie och Diesel, så klev Diesel rakt ut för trappen och föll. Men Jimmie var så snabb att han hoppade ner för trappen och fick stopp på honom halvvägs ner. Dock blev Diesel illa tilltygad av fallet och bara grät, vilket är ett gott tecken efter ett fall! Men eftersom han bara slängde med huvudet hit och dit, och inte var kontaktbar ringde min syster sjukan. Och de skickade ut en ambulans.

Jag kunde inte ha Diesel direkt efter fallet för jag var i chocktillstånd och tårarna kunde inte hejdas. Min mor fick trösta honom ett tag, tills jag hade samlat mig lite mer.

När väl ambulansen kom hade Diesel slutat gråta och var hyffsat pigg för att ha fallit 6 trappsteg ner. Han var lite, lite vingligare än vanligt när han gick men han följde ambulans sjuksköterskans fingrar jätte bra med blicken, och de tyckte att läget var under kontroll eftersom han reagerade så pass bra. Det fanns inga  tecken på hjärnskakning enligt dom, för då hade han troligtvis avsvimmat efter fallet. Dock bad de oss att ha lite extra koll så att han åt och drack, inte kräktes och så att han vaknade om vi väckte honom. Vilket vi skulle göra under natten tills idag. Men eftersom Diesel hade så ont i sitt huvud inatt så vaknade han ofta, självmant utan min hjälp. Och för mig var det en stor lättnad!

Tänk att vår lille kille alltid ska råka ut för hemska saker! Men han är en redig starkeadolf som klarar av så mycket ♥

Och Nallen som Diesel fick utav ambulans personalen, höll han hårt om inatt ♥


Och en liten uppdatering om Diesels inskolning på dagis kanske? Det fungerar jätte bra! Jag skulle redan kunnat ha lämnat honom första dagen, för mig ignorerar han totalt. Och igår var första gången som jag lämnade honom en sväng, och när jag kom tillbaka var traktorn som kom utanför mycket mer intressant än mamma! Haha. Jag är så stolt över lillsnutten! ♥

Kommentera här: