Lång helg.

Igår när jag kom till jobbet fick vi reda på att det var problem på jobbet, och att chefen då skulle återkomma till de som skulle laga det. Men vid tio fick vi reda på att det inte gick att få igång och istället fick vi ledigt fram till måndag. Detta innebär en stor förlust för jobbet, men vi får betald ledighet så man får väl se det så. Vi iallafall, säljarna. Men det är tråkigt tycker jag, då jag verkligen var fit for fight igår! Fast som jag sa så hann jag iallfall få in lite avtal tidigare i veckan.

Och idag fick jag sovmorgon med två timmar längre än jobbedagarna, till halv åtta. Haha. Men nu tar jag mitt morgonkaffe och klockan är nio. Barnen är hemma, eftersom jag är ledig. Fast på måndag kör vi igen. Dessutom får jag sluta 45minuter innan rediga arbetsdagens slut varannan vecka då Jimmie jobbar eftermiddag, vi får inte ihop det med dagis annars. Men tackvare min snälla chef så kunde vi lösa det. :)

Dock har vi fått krångel med bilen nu, så våra funderingar går kring att köpa ny, en kombi istället, eller att laga vår?! Vi vill gärna ha en ny bil, och vi har hittat många som vi är intresserade av. Men vi har lite annat som intresserar oss också. Så frågan kvarstår ett tag till tror jag..

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe, hänga upp en tvätt och lägga in den rena tvätten. Det gäller att passa på nu medans man är hemma. Tjohej.

saknar att umgås med familjen.

hallå i stugorna. det blir inte så ofta man skriver längre som ni kanske har lagt märke till? det finnt liksom ingen tid. är hemma halv sju på kvällarna och vid sju går hela familjen till sängs. barnen och mannen träffar jag som mest 1 timma om dagen och jag måste säga att det gör ont i mig att ha det så. både jimmie och min mor anser att det inte är värt det! och ibland tycker jag likadant men säger man något så får man skit för det.så jag håller tyst och ser glad ut... jobbet i sig går enklare och jag har redan fått några avtal, vilket jag själv trodde skulle dröja. så är det. just nu sitter jag och väntar på bussen som kommer om ca fem minuter. köpte en hunger control bar som blir min frukost eftersom jag inte kan äta på morgonen.. nej nu ska jag avsluta. ha de fint tills vi hörs igen. ciao

Första utbildningsdagen

Efter första utbildningsdagen känner jag mig ännu mer säker på detta jobb! Personerna, lokalerna - ja allt! När vi kom dit fick vi en genomgång med vad det är vi säljer, och sedan fick vi lyssna på de andra säljarna hur de gjorde, vad de sa osv.. Vi fick papper, så nu ska det övas! Det var faktiskt inte så många som var otrevliga, inte så som jag fick för mig. Jag trodde starkt på att någon skulle vara jätte sur och arg, men nej. Det var mest att de sa direkt att "nej, jag är inte intresserad". Men många "ja" blev det med. Så jag ser lite fram emot att få ringa mitt första samtal. Det känns lättare att ringa, än att möta personen i sig tycker jag. Man kan se ut hur man vill, rodna, le, så länge det inte påverkar ens samtal med kunden.

Men man ska inte säga för mycket.. Fast jag lär juh bli överlycklig när jag får mitt första "ja", haha. !

På fredag är det dessutom tema dag, och temat är bröllop. Så då ska vi vara finklädda. Idag hade vi även svensexa/möhippa för det lyckliga paret. ;) Och sedan gick hela jobbteamet ner till Morella och fikade. Personerna är underbara! Sån värme, sån gemenskap - det går nog inte att hitta någon annanstans..

Hade även fått två komentarer såg jag, och Anna det är pensionsfonder vi säljer. :)
Sedan från Anonym som sa att telefonförsäljning inte alls var något för henne/honom men som sagt man måste verkligen vilja det för att det ska funka, ha rätt inställning och så vidare. Får man ett nej, tackar man, lägger på luren och tar nästa. Kreativ och positiv! Och så har det stor betydelse vem/vilka man jobbar för och vad man säljer. Att sälja saker, lotter m.m är inte alls lika "viktigt" som det vi säljer anser jag och de andra säljarna och därför känner man sig duktigare, bättre eller vad man nu ska kalla det. Man gör något bra helt enkelt!

Jag fick mycket information idag som jag inte alls visste innan, så min syn på detta kommer bli helt annorlunda.

Familjen Trälig

Ett liv. En familj. Evig kärlek.

RSS 2.0