Kylig onsdags morgon.

Idag var det kallt att gå till dagis, det höll både Paulineh och Diesel med mig om. Men de fick åka vagn idag, annars brukar de gå varje morgon. Vid halv två ska jag hämta hem dom. Hade hemuppgift idag, men passade också på att fixa lite här hemma.
 
Dricker just nu mitt kaffe, men ska snart uppdatera min scrapbooking blogg. Kanske inte så intressant för er som inte har det  som hobby, men för er andra - njut! Förra fredagen ville de att jag skulle ta med mig lite till Miroi för att demonstrera vad jag sysslar med, och det gjorde jag självklart! Även de andra i gruppen fick göra varsitt, och för det fick jag 30kr/kort. Så tjänade lite. ;) Haha! Men återigen ett tecken på att det är något som jag faktiskt kan syssla med i framtiden och kanske to.m tjäna några slantar på det.
 
Men men. Har tyvärr inte mycket att skriva idag, mer än att saker och ting har förändrats i familjen..
Och hur framtiden blir är helt oviss just nu.. :( Orkar inte prata om det mer....
 
 
Mina älsklingar gör min dag ♥

Inte utan min dotter..

Igår såg vi på, inte utan min dotter, på Miroi. En film som gjorde mig djupt berörd, baserad på en verklig händelse.
 
En mor som är gift med en Irans man, en dag beslutar han sig för att vilja åka tillbaka till Iran, för att visa upp sin fru och dotter för hans släkt. Han svär på Koranen att de bara blir borta i två veckor...
 
När de väl är i Iran blir hennes man allt mer konstig och irriterad, och när veckorna är slut och det är dags att åka hem börjarn frun inse att något inte står rätt till..
 
Hon vädjar till sin man att hon vill åka hem, men mannen vägrar släppa henne ifrån sig och hon med sin dotter är nu fast i Iran. En kamp om att få komma hem till Amerika har börjat..
 
En tårdrypande film som fastnar i mångas hjärtan och helt klart sevärd!
 

Minus grader ute, och minus ett barn inne.

Igår kom min mor in, hon bjöd oss på mat och så fixade vi pappren med bilen osv osv.. Sedan kom även min far in för han skulle hämta min mor. Det slutade med att Paulineh fick följa med mormor hem. Så idag var det bara jag och Diesel som steg upp innan tuppen, gubben min ligger där uppe och sover än. Men snart ska även han väckas, för jag ska bege mig till Miroi. Önskar att jag slapp gå idag, så jädra kallt ute såg jag! - 5 grader visade vår yttertemperatur på. Brrr.. Varför kunde inte snön hålla sig borta till nästa vecka åtminstone? Usch. Och kylan! Jag tror banne mig kylan är värst.. Det är tur att jag köpte halsduken utav min vän Ela för ett par år sedan, utan den hade jag frysigt arslet av mig. Haha. Så idag blir det att ta på sig rikligt med kläder. Paulineh fick ha sin overall på sig igår, och jag befarar att Diesel får ha sin idag med om de ska ut och leka. Jag gillar inte detta..
 
Fast å andra sidan lyssnar vi på julmusik just nu. Haha. Kunde inte låta bli. Fick en viss julkänsla tackvare snön. Tänk att det snart är jul igen? Det var ju inte alls länge sen sist känns det som. Att ett helt år har gått redan? Jag förstår inte. Det går mycket för fort. Känns som om man hoppade från förra vintern, till nu. Hjälp. :(
 
Men det är la bara le och va glad antar jag.. Vad mer kan man göra?
 
Idag är det hur som fredag, och sista dagen på Miroi denna vecka. Sen är det bara två veckor kvar där, förutom eftermiddagar fram till 26.e mars nästa år, om jag inte fått jobb eller praktik eller liknande. Fast jag kommer nog gå dit lite då och då iallafall, haha.
 
Nej nu ska jag fixa det sista. Ni får ha en bra fredag och en bra helg, mys lite..

Familjen Trälig

Ett liv. En familj. Evig kärlek.

RSS 2.0