Inbokat doktor besök.

Idag ringde sköterskan upp, och hon befarar också att det är svinkoppor och eftersom Diesel fortsätter att få blåsor som ploppar upp fick vi idag en tid till läkaren vid kvart över elva. Tiden blev bra, då Jimmie jobbar eftermiddag denna veckan. Så han kan följa med mig, för att ha in våra två små monster samtidigt hos doktorn blir nog ingen lätt match, haha. Jag hoppas att de får något mot det, så att de dumma svinisarna försvinner! Och att de vet med säkerhet vad det är dom har, haha. Kanske inte alls är svinkoppor, men något är det ju!  ..
 
Nej nu ska jag undersöka sonen lite, så jag vet vart alla hans blåsor och sår sitter, får inte missa något!
 
Tjingeling, återkommer sen.

Jag måste skaffa mig ett liv.

Jag måste skaffa mig ett liv! Jag måste förverkliga mina drömmar, som en spark i arslet. Vad ska man leva för om man inte kan tillåta sig själv att uppfylla sina drömmar?! Jag ska ta tag i saken, för man måste våga satsa för att vinna. Det är sanningen. Så ikväll tar jag det stora steget in i världen..

Svårt att veta

Ja, barnens blåsor är mycket svårbedömda. Väntar nu svar ifrån en sköterska från Vimmerby. Men hur som kommer jag nog få samma råd, tvätta med tvål och vatten, dagligen och ofta. Byta sängkläder var dag, tvätta i 60grader, byta kläder varje dag osv osv. Och det kommer ta ca en vecka innan det är borta, annars får man kontakta VC igen. Åh. Just denna vecka med! Då jag skulle starta upp på Miroi, och det är skolfotografering på dagis, vilket nu inte blir! Fy. Kunde det inte brutit ut nästa vecka, eller ha varit förra veckan?! Hur som helst är det typiskt..
 
 
Nä nu ska jag roa mina sötnötter som leker i vrummet.  Ska slänga i en tvätt också, som sagt så ska det bytas varje dag så det är väl bara att slänga in allt i maskin och ta på nytt inatt, och göra likadant imorgon. Jisses.. Men vad gör man inte för att ens små gulletroll ska bli friska ♥