Blandade känslor inför alla minnen..

Ibland tror jag att jag har tagit mig lite vatten över huvudet när det gäller detta med att driva ett företag, samtidigt som man har barnen hemma på heltid. Jag längtar så tills de får börja på dagis! Det är en ständig kamp här hemma, mellan oss föräldrar och barn. Det går inte en minut innan de gör något hyss eller bråkar. Ja, barn är sånna och dom gör hyss men det tar på krafterna! Samtidigt kan jag vara mitt uppe i en leverans som ska bli färdig, eller produkter som ska lagerföras osv och så blir det världens tjaffs eller så hör man att det blir knäpptyst! Ja herregud men ni vet vad jag menar.
 
Aja. Livet går vidare och det finns inte mycket mer man kan göra åt det. Jag tror barnen och vi föräldrar behöver tiden de är på dagis. De behöver vara ifrån oss, och vi ifrån dom. För barnvakt har vi mer sällan eller aldrig. Ungefär 1gång/år.
 
Nä. Jag får väl fortsätta med mitt. På fredag börjar min ledighet, och Jimmies. Sköööönt!
 
 

9 dagar kvar till tomten tittar in.

Ja, här hemma är barnen helt lyriska om att det bara är ett få tal dagar kvar tills tomten kommer in på besök! Alla julklapparna är inhandlade, det fattas bara tre stycken och de hoppas vi hitta denna vecka. Det är så himla svårt med julklappar till andra tycker jag, mycket lättare till ens egna.
 
Jimmie kom just in i rummet och sa att folk skiter i vad jag skriver.. Kul att höra! Men då fick han en lika spydig kommentar tillbaka - folk skiter i vad du lyssnar på för musik (när han delar det på facebook). Hahahaha!
Tillbaka kaka..'
 
Tittade nyss på julkalendern med barnen och i de gillar den, precis lika mycket som sin far och mor, haha. Brukar inte lägga så mycket energi på att titta men i år var det faktiskt bra. Förra året också. Tss.
 
Nej nu är det bäst att ta tag i dagen och få lite gjort. Annars får man la skit för det med. Är man familjens hjärta, så är man. Då inkluderar det städning av huset, hålla ordning och reda, ta hand om barnen etc..;)
 
Och ja, mitt lilla företag går bra. Några ordrar har jag fått! :)

19 dagar kvar till julafton

Med bara 19 dagar kvar till julafton kände jag att skrivsuget kommit. Idag iallafall. Denna vecka har gått fort, och om det beror på att jag driver ett företag eller inte, vet jag ej. Men snabbt har det gått, även om vissa stunder under eftermiddagarna när mannen jobbat, känts extra sega. I eftermiddag är iallafall sista jobbaredagen på denna vecka, sedan jobbar han förmiddag nästa vecka. Och veckan efter det är sista veckan innan han får julledigt. Tiden går himla snabbt! Det känns som om det var förra veckan vi var iväg på semester! Skara sommarland, Läcköslott, Karlstad.. Ja du milde vad tiden skenar..
 
Dessutom blir lillgrabben hela 3år i januari! Fy! Och tösan är hela 4½år. 1½år tills hon börjar skolan, märkligt! Konstig känsla att de är så stora nu, ändå inte levt i allt för många år. Det gör inget om tiden skulle gå att stoppa ibland, ni vet vid de där ögonblicken man aldrig vill ska ta slut?! Ja, tänk om det gick att göra så..
 
Å andra sidan kanske det är nyttigt att få insikt i att tiden aldrig stannas, att vi måste ta vara på ögonblicken vi älskar. Även om jag älskar vaje dag med min familj, finns det ju faktiskt stunder man värderar lite extra.
 
Nåja. 19 dagar kvar till jul och just nu har jag ingen julkänsla alls! Jag hade i början när vi satte upp de första julsakerna, och när snön kom.. Men nu när det är över 5 plus grader ute.. Nej det är helt fel tycker jag! Imorgon är det sagt att det ska snöa iallafall och jag hoppas det. Barnen vill ha snö, jag med. Vill ut, åka pulka, kasta snöbollar och se den där glittriga glimten i barnens tindrande ögon - så som bara snö kan få det att bli. Det är magiskt!
 
Nej snart dags att väcka gubben min och jag ska försöka göra ve mig lite granna. Även om det kanske inte alls behövs. Det känns lite fräschare på något sätt. Fast å andra sidan är mjukisbyxor och gosetröjor prio ett! Haha.