Soooool

Idag har det varit jätte varmt och skönt, solen lyser och hela familjen har varit på topp humör! Vi åkte to.m till Ica för att handla - vilket mycket sällan händer när mannen jobbar efm.
 
Dock fick jag ett mejl ifrån min handläggare på AF som förstörde mycket av min dag. Hon har kallat mig till en informationsträff på folkghögskolan Igen! Var där i höstas på precis samma info.trätt och hon säger även att jag ska börja på prova-på-studierna i slutet av mars. Och jag vet inte hur många gånger jag har sagt till om detta att prova-på-studier INTE är något för mig, varför tror dom annars att jag sökt att studera på distans?????!!! Varför kan de inte bara acceptera att jag gjort mitt val - jag kommer inte testa på några prova-på-studier hur bra folk och dom än säger att det är för det handlar inte om att trotsa min panikångest eller fobi, eller vad ni nu vill kalla det.. Jag kan inte koncentrera mig i en sådan miljö. Jag vill så gärna få min gymnasiekompetens men om AF hela tiden ska sätta käppar i hjulen hur ska jag då ens orka försöka?! Allting kändes så bra - och nu.... Hon svarade inte ens på mitt mejl jag skickade tillbaka, lite argsint kanske, men jag är ärlig. Även att jag är arbetslös har jag väl rätt att säga dom min åsikt? De kan inte behanlda än hur de vill. Jimmie sa det kanske är bättre vi flyttar till något billigare så vi kan leva på min lön, så du kan gå till AF och ge dom en avhyvling och säga att du skriver ut dig själv! Och jag tror att han har rätt...´
 
 
Jag blir så sur och arg. Fy.

Tiden?!

Vart tar egentligen tiden vägen?
Våra barn är inte de små, små bäbisarna som de va för bara en vecka?! sen, eller?
 

Dåligt med inlägg

Ja, jag är inte så bra på att underhålla mina bloggläsare längre. Och oftast beror detta på att mannen just nu jobbar efm. Det blir inte mycket ledig tid för att sitta vid datorn minsann. Det är full rulle här hemma, om inte på barnen, så på mig. Det är så många bollar i luften nu att jag nog inte kan fånga dom när de kommer ner igen.
 
Men ikväll mår jag inte så bra. Haft en hemsk magsmärta i några timmar, kunde inte ens ta mig ur sängen förut när jag nattade barnen. Usch. Å andra sidan är det lite bättre nu, kändes bättre när jag fick sitta upp. Nu väntar jag på göbben min så jag hinner tjöta lite med han innan vi med nattar oss själva. Det brukar inte ta några tider, haha. Önskar att han kunde börja jobba helg igen, det var så skönt att få va med honom varje dag i veckorna. Dock lite tråkigt att man inte fick se honom på hela helgen - och  tror man blev lite bortskämd av ekonomin där med.. Ja ja ja..
 
 
Hade min kära kusin Rebecca på besök imorse med, mycket tjöt och prat. Känns bra att man kan prata av sig med någon, och jag tror hon känner likadant. :) Mycket berörande saker vi pratar och diskuterar om. Men sånt behövs. Önskar man hade någon man alltid kunde prata sånt med, okej, visst kan jag prata med Jimmie om Allt, men ibland vill man ha någon utav samma kön att prata med, hihi.
 
 
Nej nu får jag nog avrunda och nu har ni fått höra lite ifrån mig. Tjingen.