Förkylning som sitter i..

Alla i familjen är så gott som utan förkylning utom lilla mammsen, såklart! Enda veckan innan Diesel födelsedagskalas och då är man så förkyld och orken ligger på noll fastän är det mycket man ska hinna med innan lördag. Jaja, det är bara onsdag idag men imorgon är jag inte hemma och att göra en lite större städning med barnen hemma är faktiskt lika med noll - vilket somliga har svårt att förstå. Men jag fixert nog. Supemommy!
 
Barnen är på dagis, har varit det hela veckan eftersom de nu inte är förkylda längre, tack och lov. Jimmie har också varit på jobbet hela veckan. Det är så underbart att se när barnen kryper upp hos sin far när vi väcker honom ♥. Diesel somnade t.om bredvid han förut, haha. Så nu behöver han inte sova på dagis lille mannen.
 
 
Nej jag täkte faktiskt bara skriva en liten snabbis här idag så ni vet att vi lever och mår hyffsat bra iallafall. Det har inte hänt så mycket nytt sen senast kan jag också meddela. Förutom att min far och min älskades saker kom hem ifrån tradera igår, haha. Trodde det var paket till Diesel ifrån farfar först, för det var precis lika dan stil på texten som han har (mycket fin, extremt svårläst skrivstil). Så de fick öppna det, men till vår förvåning låg där ett sprillans nytt bränslefilter till volvon, haha! Så jag antar att mannen min ska byta det på bilen nu i helgen?! Duktig ♥.
 
Har idag städat mittengarderoben i hallen, och börjat i tvättstugan, men får fortsätta och hoppas på att man hinner klart medan barnen är på dagis. *puh*

Olyckliga helg

I helgen lyckades Diesel bli 2år och i present fick han feber och resten utav familjen insjuknade också. Det var jag som klarade mig hyffsat bra. Diesel hade mest feber, så han och Jimmie blev drabbade värst - som vanligt.. Vi flickor lyckas hålla oss till det bättre, haha. Men även Paulineh hade feber och var hängig.
 
Och idag när vi gick upp var båda barnen feberfria och Jimmie kände sig bättre så han tog sig iväg till jobbet, men om han blir sämre åker han hem igen. Nu är det då min tur att bli sämre. Näsan rinner, kroppen är jätte öm och halsen sticker. Fy. Tror dock inte att jag har feber.. Jimmie tyckte att jag skulle passa på att vila nu medan barnen är på dagis och jag ska lyda hans råd! Bara ta det lugnt.
 
Man har inga krafter när man mår dåligt..
 
 
Tänkte bjussa en bild på vår vackra flicka ♥ Det är så sällan man får henne på bild, men nu är det visst tvärtom. Diesel gillar inte att bli fotad längre, nu är det Paulineh som håller sig framme när vi ska ta kort ♥

älskade 2 år idag

Älskade lilla pojk blev 2år idag! Det firade vi med feber, alla utom mamsen. Dessutom kom mordar Tommy in idag och med sig hade han en jordgubbstårta.  Så Diesel var duktig och blåste ut sina två ljus. Till middag hade vi hans favorit mat - köttfärssås och spagetti. trotts feber blev dagen inte så jätte dålig. vi får hålla tummarna för att vi alla är pigga tills hans kalas nästa lördag.