BVC, 4års kontroll.

Idag var det dags för Paulineh's 4års besök på Bvc. Hon mättes och vägdes, även syntest gjordes.
Hon är idag 101,5cm och väger 15,6kg. Hon följer sin kurva bra.
 
Syntestet gick också jätte bra och klarade hela tavlan, mja så mycket sköterskan bad henne om. Stolt!
 
Dock var hon lika blyg som vanligt. Sa inte ett ljud. Men hon fick lite beröm för att hon har nästan alla ljud i talet, det hon behöver jobba lite mer på är sj-ljudet. R-ljudet har kommit sedan hon slutade med nappen, så jag är nöjd, även Bvc sköterskan. Duktig tösa!
 
Nästa besök sker när hon är 5,5år gammal. Då blir det spruta. Fast jag tror hon fixar det galant!

Vi längtar!

Om en vecka och en dag går färden mot Karlsborg för att inleda vårt semesteräventyr. Karlsborg blir alltså vårt första stopp, sedan blir det Skara sommarland. Sedan en snabb runda mot Lidköping för att åka ut till Läcköslott. Efter åker vi längs med Vänern upp till Karlstad där vi ska hälsa på barnens farfar som fyller 60år den 9 juli. Ska försöka hinna med att hälsa på lite andra släktingar på Jimmies sida också. Även vänner.
 
Paulineh står och hoppar när jag frågar om det ska bli roligt att åka till Skara. Likaså Diesel. Total lycka i deras ögon. Och i våra ♥! Det känns så bra att göra saker för deras skull, till deras glädje. Att se dom lyckliga, gör oss lyckliga. Semester trippen blir bara mellan den 12 - 16/7 men det är eftersom vi ska flytta m.m. Det kommer nog bli en hel del andra dags eller helgutflykter.
 
Jimmie skulle jobbat sin sista dag idag men han behövdes en extra dag, så även imorgon jobbar han efm pass. Tråkigt nog..

Det närmar sig..

Åh jag har fortfarande fullt upp men känner att bloggen fattas mig. Jag blir så lättnad när jag skriver, skriver av mig om allt som händer och kommer att hända. En del saker kommer jag naturligt hålla för mig själv men en del saker kommer jag att dela med mig av. Men nu är det som sagt fullt upp med flyttpackande och semesterplanerna. På fredag nästa vecka är det planerat att vi åker mot Karlsborg för att spendera 2½dag, en dag kommer vi tillbringa på Skara sommarland och det är väl den vistelsen våra barn ser mest framemot. Vi har även lyckats fixa kattvakt då vår Nisse som sagt har fått en tandsjukdom och behöver få en spruta i munnen varje dag.
 
Men jag tror att Paulineh ser mycket fram emot sin födelsedag, sin present hon ska få. To.m Diesel tjatar lite om den, haha. Dock har Jimmie och jag ett litet dilemma om den men det kommer nog att lösa sig med tiden. Hopppas jag åtminstone, haha!
 
Känns helt fantastiskt att Jimmie jobbar 4 dagar till, sen får han semester! Och snart får vi flytta. Oj oj oj..
 
Satt även och funderade lite, kom på mig själv kan man väl säga.. Varför letar vi ofta fel på personer och så sällan ser det fina med någon? Det vi märker mest är deras fel, som om vi bara måste hitta saker för att vi själva ska verka bättre?!
 
En del saker kommer man nog aldrig att bli klok på, haha. Aja. Barnen fick bada lite i vattenspridaren förut och vilka badkrukor! Tss. Både Diesel och Paulineh gnällde över det kalla vattnet, kanske är lika bra att de vänjer sig inför Skara för där lär det inte vara sååå varmt i poolerna. ;) Plockade av lite jordgubbar också ifrån landet, så smarrigt när man odlat dom själv! Det kommer jag att sakna. Fast å andra sidan har vi rätt så mycket valfrihet dit vi ska flytta också, vi har tillochmed fått en egen uteplats. :) Och det känns toppen! Med uteplats menar jag inte en trädgårdsbit utan vi kommer få ha våra utemöbler där. Bara det känns bra, för vi äter ofta utomhus när det är sommar. Vi kommer ju även att bo lika nära en lekpark som vi gör nu så det blir bra för barnens skull. Jag tror vi kommer trivas! Speciellt jag i min tvättstuga. ;) Mohaha!
 
Nu ska jag slänga in tvätten i torktumlaren, sedan ska jag och barnen slänga oss i badkaret, efter ska vi (jag) bädda sängarna och lägga in all tvätt som är torr. Efter det, ja då är det läggdags för imorgon ska vi upp i tid och klockan tio ska jag va hos frissan för att få mitt hår kortare! Ciaooo.