Febrig man i huset

Imorse vaknade min käre sambo med feber, yrsel och illamående. Hans första tanke var att han blivit matförgiftad av nuggetsen han åt kvällen innan! Men sedan insåg han att det var visst magsjuka som hälsat på.. 2,5timma var han på jobbet innan han var tvungen att åka hem, ta tablett och lägga sig. Efter tabletten hade han hela 39grader, så ni kan ju tänka er vad febern måste varit Innan han tog tabletten! Usch usch.. Otur att han ska bli sjuk till helgen. Och jag hoppas han inte smittar mig eller barnen. På söndag ska vi nämligen på kalas hos min syster.
Hela familjen sover iallafall nu, utom jag då. Fast känner att tröttheten smyger sig på mig med..
 
Annars rullar livet på här hemma, hinner inte med bloggen så mycket som jag har skrivit förut också. Hemsidan, barnen och hemmet tar den mesta tiden.. Och jag antar att det inte kommet minska i framtiden heller.
 
Båda barnen har hunnit bli helt blöjfria! De har varken blöja på natten när de sover, på dagen, när vi åker iväg eller sover middag. Så stolta föräldrar! Trodde det skulle dröja ett bra tag innan Diesel skulle bli helt blöjfri, men nu..
1 ½ vecka utan blöjor och det är otroligt! Dock känns det i mammahjärtat - inga blöjbarn längre!
 
Aja. Hemsidan har iallfall öppnat nu www.stylisch.se , men inga ordrar skickas innan den 2/12! 
Gå gärna in och kika.

Mindre än en vecka!

Ja, 5 dagar kvar tills min webbshop öppnar! Och jag känner mig allt  mer  taggad för det. Speciellt när jag har min sambo på min sida. Dock känns det lite nervöst att jobba samtidigt som jag har barnen hemma. Märker redan nu hur det är, går inte lämna dom en sekund innan de är i luven på varandra! Det skriks och slåss, men jag får stå ut, vad mer kan jag göra? Haha. Behöver ju inte sitta vid datorn 24/7 iallafall, och det känns bra. 
 
Idag när jag gick upp var jag otroligt trött, kunde knappt lämna sängen. Vet inte vad det var.. Så brukar det aldrig vara. Men efter morgonkaffet, och barnens glada skratt och tokiga berättelser kom jag igång och nu sitter jag här i fullt kör. :) Vi ska strax hoppa in i duschen, tänkte skriva av mig lite och påminna er om min webbshop. Ska även plocka in lite i diskmaskin så hemmet inte kommer på efterkälke.
 
I söndags var det bara en månad kvar till julafton och hela familjen längtar! Barnen längtar till jultomten och gissa vad mer? Jo julskinkan och pepparkakorna! Haha. Det är våra barn, det.
 
Själv längtar jag efter lugnet. Barnens förväntan innan tomten kommer och all god mat jag ska tillaga åt familjen, morfar och farfar. :)
 
 
 
Hemsidan fick bli lite julfin också..
 

Det närmar sig!

Huja! Nu är det nära! 12 dagar kvar innan hemsidan öppnar och än är det lite kvar att stå i.
Nästa vecka är det bankärende, ett företagskonto m.m ska göras, även lite mer material ska inhandlas.
 
Och jag har hittat så mycket som jag bara måste köpa hem till mitt kontor! Haha.
Dels ska jag så småningom köpa in smyckesdisplayer till mina halsband, armband, ringar och örhängen, vilket kommer kosta en hel del.. Men får väl köpa in lite i taget. Det kostar att driva företag..
Skatten ska betalas, momsen ska betalas, material ska köpas in, hemsidan ska betalas osv osv..
Men inte många företag som går plus i början så jag får väl va nöjd över det lilla, vilket jag är! :)
Vad ska man annars vara när man äntligen fullföljer en dröm?!
 
Och jag har äntligen kommit underfund med hur jag ska sköta min bokföring, haha.
Det tog ett tag, men nu har jag bra kläm på det!
 
Nä nu måste jag jobba! Passa på medan barnen sover..