Pauuuuuuusa!

Dagen började väl bra, vi gick upp strax efter att barnen vaknat, fixade frukost och städa lite, la in tvätten osv. Jimmie gjorde maten idag, jag plockade undan disken. När Jimmie hade åkt tog vi oss en dusch..
Sen när jag var färdig ville barnen duscha lite längre, och det var väl okej?! Så jag gick ut för att ta mig en kopp kaffe medan de fortfarande duschade. Hörde att de viskade lite, dock inte om vad, och sedan fick jag se att de tagit sina hinkar fulla med vatten och hällt i hela badrummet och ute i hallen! Då fick jag panik! Jag blev så arg och frustrerad att jag fick gå in i sovrummet och skrika i en kudde. Ja, ni tycker säkert att jag är en sjuk morsa, men någonting har gjort mig till ett monster! Ett hemskt monster! Så istället för att ta ut min aggression på barnen, vilket jag Aldrig skulle göra! Så går jag in i sovrummet, tar en kudde och skriker allt vad jag kan i.
Sedan den händelsen har jag varit konstig, inte mig själv. Det är som om den vanliga Jessica har lämnat kroppen och blivit ersatt av någonting helt annat! PMS monster ungefär.. Usch usch usch usch.. Inte likt mig alls!
 
Eller så är det ett tecken på att jag måste lugna ner mig och faktiskt få lite hjälp? Visst har jag det fullt upp med barnen, och att komma iordning här, och att fundera på min framtid, och att hålla ordning i hemmet, alla vardagssysslor osv..  Men jag har också en man att tänka på, en man med dåligt hjärta. Som får små hjärtinfarkter.
Därför är vår framtid så svår att planera just nu. Jag kan inte vara hemifrån när Jimmie ska va hemma med barnen Om han inte är med annat folk. Eftersom han kan få en infarkt när han är hemma med barnen. Många har svårt att förstå detta. Ingen förstår hur allvarligt detta faktiskt är! Fram till att han får alla sina tider till läkaren är framtiden mycket oklar för vår del. Men jag måste orka! Mina tankar är ständigt fulla med oro. Jag kan aldrig ta det lugnt. Jag kan aldrig slappna av, hur mycket jag än försöker. Jag oroar mig ständigt för vad som kommer att hända, och om vad som kan hända. Visst har han sin hjärtmedicin och den hjälper ju när han väl tagit den, men ibland glöms även det bort... To.m min far har fått sett hur Jimmie faller i hög, även en utav våra garnnar. I Västervik, utanför Corner.. Men detta var ändå inte lika otäckt som när han faktiskt tappade medvetandet - som tur var jag hemma!

Slitstark morsa.

Ja jag måste nog erkänna att jag är ganska stark, speciellt psykiskt. Det finns så mycket jag har gått igenom i livet redan, och är ändå bara 24år. Aja. Nog om det. Känns inte som om lusten finns för att diskutera mer om det nu.
 
Idag har barnen varit hemskt besvärliga. Slängt ut alla sina leksaker på golvet, och då menar jag ALLA, klättrar i köket på bänken för att försöka nå godiset vi gömt (borde nog byta gömställe?) Gnällt om att de är hunrgia och törstiga, för att sedan inte alls va det när man väl gjort iordning till dom! Diesel har dessutom slarvat med pottan idag, han har gjort både nr1 och 2 i kalsippen. De klättrar på alla möbler, hittade båda två högst upp i lekgarderoben och de hade tydligen klättrat upp ändå dit med hjälp av en ynka pall och hyllplanen. Livsfarligt tänkte jag! Men Diesel var himla ledsen, och tror ni inte att de gjorde om det 5min efter att jag gått ur rummet? Jodå. Jag vet inte hur mycket saker de haft sönder i sitt rum, men mycket är det och då är det även tapeterna som det gått illa åt, ja to.m rullgardinen har de lyckats få små hål i.. Blir ganska trött ibland, och speciellt när de båda gör hyss på två helt olika ställen - jag kan inte dela mig i två! Folk pratar om tålamod.. jag tror inte många skulle klara av våra barn, dessa dagar, i ens 3timmar! Dom är överaktiva så de bara sjunger om det!
 
Igår var vi ute och gick i skogen i två timmar, det var skönt och barnen tyckte mycket om det. Idag har jag inte haft ork till det, har varit väldigt trött. Barnen har redan varit ute en stund på förmiddagen med Jimmie, så det kanske räcker. Annars kanske vi går ut en sväng lite senare i eftermiddag/kväll.
 
Dessutom har vår hankatt fått spelet! Han pissar utanför kattlådan, varje morgon när vi gått upp har det hållt oss sysselsatta. Så vi gör ett försök med att rengöra hela lådan imorgon och byta ut sanden helt och hållet, det blir nog en annan kattsand också. Våra katter är också lite speciella, som barnen, och ibland duger inte allt....
 
Usch ja. Det blev visst lite mer skrivet än vad jag hade trott. Men nu har ni lite mer koll på vårt liv, haha.
 
Får nog fixa med disken och sedan tar vi en liten skogspromenad ikväll!
 
 

Bacill race!

Inatt blev det minimal med sömn då Diesel vaknade upp och var ledsen, hade febern, svettades, frös och hostade. Efter ett tag vaknade även Paulineh och hostade. Så fick värva dom med vatten och en kall handduk på deras små pannor. Vid tjugo i fem, strax efter att Jimmie åkt iväg till jobbet kunde äntligen jag få "normal" sömn, även om barnen ville upp vid åtta. Dock låg vi och tittade på lite tecknat på morgonen, sedan fick de frukost och nu leker de på sitt rum. Förstår ändå inte hur de orkar leka med feber i kroppen, så mycket energi! De måste vara rediga energiknippen våra två troll. Haha. Har aldrig varit med om ungar som leker fastän febern närmar sig 40 grader. Jisses. Det är få gånger de är lugna, antingen har de jätte hög feber, eller har kräksjuka. Så är hela familjen sjuk har mammsen det inte lätt, hahaha.
 
Men idag blir det väl att fortsätta ta det lugnt, har en tvätt i maskin som ska upp. Hade tänkt att baka idag men det känner jag inte för just nu iallafall, är ganska trött.. Vi tar en tur till duschen strax tror jag.
 
Morfar Tommy kommer väl hit på lite fika efter att han slutat jobbet, sedan skulle han också till tippen och vi med. Skönt att bli av med lite skit igen. Har en hög i tvättstugan som ska slängas, och jag ska försöka hitta mer som ska med när vi ändå åker.
 
Imorse var det bara 2 grader när Jimmie åkte till jobbet, huuuuuh! Känns som om snön är på ingång to.m? Haha. Usch usch usch. Men i helgen ska vi hämta en overall till Diesel, då han inte har någon, och Paulineh's måste jag sy ihop lite. Det kanske man skulle passa på att göra idag?! Mja. Vi får la se.
 
Nej nu tar jag med mig mina febriga trollisar in i duschen. Ciao.