Märkligt.. En snabbis..

Hinner inte skriva mer. Glömde höra med gubben min om han skulle hämta barnen idag så måste plingalinga till honom strax. Slänger in ett inlägg på dagens middag, ej recept än..
 
Dricker vatten som en tok och har ett ständigt lyckorus i mig, blandat med illamående och huvudvärk. Mja, solen gör visst sitt på mig! Usch. Vätskebrist så in i.. :(
 
Äsch. Idag ska vi äta lax kan meddelas. Med potatis och tomat/basilika sås till. *hungrig*
 
Har precis hängt ut en tvätt och jobbat hela förmiddagen. Förtjänar nog en lyckopaus i eftermiddag. Igår var vi ute och fiskade. Hej.
 
 

Lekdejt oc bäbismys.

Igår hade vi Sofia med sina  3 barn på besök. Barnen lekte ute och hade det jätte skoj medan jag och Sofia tjötade. Lillpojken sov genom nästan hela besöket, gör bäbisar så? ;) Haha. Men vid slutet var han vaken lite och en bild i vaken tillstånd fick jag med. Det roligaste var väl att Paulineh, Cassandra och Diesel kunde leka tillsammans. Det är inte ofta båda Paulineh och Diesel kan leka med en och samma person - söta Cassandra. :) Senare gick flickorna in så då lekte Martin med Diesel, de körde traktor runt och runt. Det var jätte skoj med deras visit. Barnen somnade snabbt på kvällen sedan. Men såklart blev mammsen bäbissjuk så idag får vi fjäska lite för pappsen och slå på övertalningsförmågan till fullo. ;) Barnen tyckte bäbis Aguzt var så himla söt, så de sa ja till ett syskon. Haha.
 
 
Idag är det fredag så jag antar att min far kommer hit(?) Har inte hunnit ringa till honom denna vecka för vi har haft fullt upp. Så jag hoppas och gissar på att han kommer, han sviker väl inte sin lilla dotter :) .  Annars är det lite tvättvikning och tvättinhängning som står på schemat. Kanske to.m hinner tvätta en omgång, vi får se. Vår tvättmaskin har ej kommit hem än så källarens tvättmaskin är nu mera min vän! En undanflykt till att komma ut också, haha. Nä nu ska jag sätta igång. Räkningarna är betalda i varje fall.
 

Mina hjärtegryn och min älskade man ♥

Vi begav oss in till Vimmerby på förmiddagen och det var inte planerat. Barnens skor hade kommit hem, Jimmie ville felsöka bilen då motorlampan börjat lysa (!nejdå, vi har väl inte otur med vår bil!). Jimmie skulle ta ut pengar med till jobbet då den ene chefen där ska sluta och en annan fyller jämt. Det slutade med att vi åt lunch på kinan. Jätte gott och proppmätta blev vi och jag syndade!! Mm. Men vågen visade inte ens 1gram mer än när jag åkte så då är det väl okej? Haha. Sedan var vi ute en sväng. Var ju tänkt att Sofia skulle komma men eftersom besöket i Vimmerby kom lite plötsligt var det bättre att vänta en dag, alltså imorgon. Då har även Cassandra och Martin kommit hem ifrån sin far.
 
Nu väntar vi på att brödet ska jäsa - jag har gjort lime & gouda bröd samt ett extra saltat bröd. Har aldrig provat innan så det ska bli spännande. Har även potatis i ugnen som vi ska ha till middag idag och imorgon.
 
Barnen är super nöjda med sina skor kan jag också tillägga. De har använt dom hela dagen, ja to.m inomhus.
 
 
Sedan har jag en sak till att medge.. Jag älskar min man lika mycket nu som när vi träffades.
Även om vår kärlek för en del, kan verka lite konstig, så har vi ett otroligt starkt band som gör att vi orkar och verkligen kan hålla ihop. Vi har inte alltid samma åsikter, vi tycker om olika saker, men den viktigaste saken har vi gemensamt - och det är att ta vara på tiden med familjen, vi vet hur lätt livet kan ta slut, hur lätt man kan minsta en familjemedlem, för vi var nära! En sak gör familjen en starkare. Och vi är ett av få par som orkar gå vidare efter tragedi, otur, olyckor, nederlag, ovisshet, rädsla osv. Men vi lyckas och vi är så otroligt stolta över detta. Vi håller ihop, till slutet. Jag och min älskade Jimmie - Vi, familjen.