En ny semester.. En ny sommar.. En ny tid.

Tjfräs.. Skriver i snabbavi, vad jag vet nu. Har inte haft tid att skriva och har inte tid nu heller egentligen men jag kände att jag ville få ur mig lite. Det blev en helt okej midsommar, med brännboll, kubb och god mat. Vi hann i tid fastän Jimmie jobbade sent kvällen innan. Barnen var midsommar fina och likaså deras mor ;) Haha. Vädret var väl inte så härligt varmt och på kvällen kom knotten på besök så en del fick klämma in sig i stugan. Barnen och mammorna vill säga.
 
Fick ordning i tvättstugan förra veckan också. Så det liknar en tvättstuga igen. Är supernöjd med att tvättstugan är lika stor som ett "normalt" rum, där trivs jag med all vår tvätt och alla andra bestyr vi gör/har där inne.
 
I söndags köpte vi en ny telefon till mig, en telefon som jag dreglat över ett tag nu.. Vattentålig och damm tålig.
Och jag är kär i smartbandet som fanns till. Vibrerar i det när de ringer/sms/aviseringar om jag ej har mobilen i heten, räknar steg och vet vad jag gör konstant. Tummen upp för det! Det är 20,7mpx kamera i också. Bra för mig som fotar så mycket, hihi. Provade såklart att ta av mina snuttar ;).

Och i måndags kom skatteverket hem till mig, vi fixade till mina "misstag" och så fick jag mycket bra kritik och de tyckte att jag skött mig bra, och frågetecknen blev uträttade. Nöjd helt enkelt! Så KOM Å KÖP!

 
 
Igår gjorde jag även lite fint på barnens dörrar. Hello Kitty och Spiderman såklart..
 
 
Nu gör gubben min mat, efter en dag med att ha rensat ogräs framför huset. Hungriga!
 
Det blev ett långt inlägg tackvare alla bilder. Men det får ni stå ut med.

Glad Midsommar!

GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLA!
 
Idag skiner solen, även om det inte är varmt ute är solen mer än välkommen en dag som denna. Vi bestämde igår att åka till Dalbo och fira. Med släkt och en himla massa barn! Det blir lek och brännboll, mat och grillat. Fin dricka och skratt (förhoppningsvis). Familjen ska sova i morfar Tommy's husvagn med morfar själv. På ett knasigt sätt ser vi fram emot denna dag med en klackspark. Jag ska försöka släppa taget och njuta för en gång skull. Inte tänka på allt jobbigt som sker, inte fejka - vara glad och lycklig. Med min fina familj.
 
Kaffet intas och barnen äter sin frukost. Gubben ligger och sover ett tag till. Maten blev serverad vid ett men om vi hinner dit i tid är väl inte så säkert. Fast jag och barnen hann duscha igår kväll när vi kom hem efter en tur i Västervik med morfar/pappa Tommy. Och så gjorde vi flätor, både i tösans och i mitt hår som beordrat.
Ska ner i källaren sedan och leta fram en klänning till flickebarnet som jag tydligen lagt undan, fastän den inte var allt för liten (har ont om klänningar till henne nu!).
 
 
Glädjer oss åt att gubben har semester nu då!
 

Vi syltar på..

Idag blev det ingen sovmorgon för vår del. Barnen var uppe tidigt så nu sitter vi redan och äter frukost, ja den är nästan helt uppäten redan. Ställde mig och gjorde havregrynsgröt till dom, men det var bara Diesel som ville ha. Paulineh ville ha fullkorns flingor med jordgubbar. Så med denna bild säger dom god morgon världen, trötta och hungriga. Haha.
 
Idag kommer morfar Tommy hit igen eftersom vi ska åka till Västervik och handla. Ev. ska barnen vara hos mormor Anette om hon orkar. Hon skulle komma hit idag i varje fall och hämta servetterna som jag hämtade igår, till min mormor och morbrors 120års kalas. Söta servetter, är helt klart nöjd med dom och hoppas resten är det med :) . Får se om vi kommer fram i affären idag när vi ska handla. Det brukar ju vara en hel del folk på Maxi och speciellt dagen innan midsommar kan tänkas.
 
Vi vet inte redit hur midsommar blir än eftersom Jimmie jobbar eftermiddag ikväll. Orkar han inte firar vi hemma själva istället.
 
Idag är tösan lockig i håret, det var inte lätt att göra inbakade flätor i hennes hår - men skam den som ger sig!

Det blev jätte fint och sött idag, hon passar verkligen i vågigt hår :) . Hon ville ha sådan frisyr på midsommar, så det får vi la fixa om vi åker till Dalbo. Det vore roligt, minnen som väcks till liv. Men jag saknar morfar där..
 
Avslutar dagens inlägg med mina barns lek. God fortsättning.