Hemma Fix - en må bra sak

Beställde hem två stora(!) väggdekorer till barnens rum, då de har haft sönder sina tapeter.. Och dessutom håller jag ju på att ändra om på deras rum så det passar sig ju (även om det blev lite dyrare, hade kanske varit billigare med nya tapeter?) sedan klickade jag hem en mindre som är tänkt för köket. Jag älskar att förnya och just nu är jag nöjd med köpen, sen vet jag ju inte om J är det, haha. Men det känns bra! Denna gråa dag..

Sista onsdagen för denna april

Godmorgon. Sitter med mina sötfisar när de äter frukost och jag suttar på mitt kaffe. Igår var det full rulle här hemma. Vi hade Iris på besök,  mitt kusinbarn. Hennes mamma skulle jobba och hennes förskola var stängd så det fick bli med oss ett tag. Mormor Anette ringde.mig under eftermiddagen och vi skulle gå ned till affären,  där fick vi allihopa varsin glass och barnen var himla nöjda. 
 
 
 
 
Men idag är vi tillbaka, med bara två barn hemma,  den i mitten är hemma hos sig nu ;).  Idag är det även sista onsdagen i april och om tre dagar blir man ett år klokare.  Mormor Anette ska ha barnen på lördag så att jag och Jimmie får lite ensamtid men vi har planer på att ta med pappa på vår utflykt, då han aldrig umgås med oss utan barnen. Han lät intresserad igår när han var här iallafall. Vi får se. Vädret idag ser ännu inte så härligt ut, det har visst regnat men börjar klarna upp på ena sidan av huset, medan andra sidan är mörkare. Regnet behövs och lite mysigt är det men jag vill gärna ha sol, jag. 
 
Igår fick jag besked från den ena folkhögskolan jag sökt till och den kom jag inte med till då det var för många sökande. Men jag väntar med spänning på att Tornedalens folkhögskola ska höra av sig, jag kanske inte ens kommer med där :( Dock är det de som hört av sig till mig,  medan den andra endast mejlade att det var för många sökande - det kändes mer seriöst med Tornedalen helt enkelt så jag hoppas verkligen att jag har någon tur där. 
 
Nej nu äre bäst att förbereda dagen. 

En liten knöl, med tiden får den ej växa

Goddag. Jag tänkte skriva godmorgon för det känns inte som om jag har hunnit med morgonen idag. Direkt när jag gick upp imorse, drack mitt kaffe och sedan satte jag igång och tvättade alla skåpsluckor i köket. Det tog sin lilla tid men det blev också klart. Det kändes som en riktigt bra start på morgonen, fastän jag trodde det skulle köra slut på mina krafter. När barnen var uppe och åt frukost passade jag på att tvätta en tvätt och plocka in disken i maskin. När jag kom hem var tvätten klar så den blev upphängd då. Sedan tog jag lite tid för "mig" och gjorde iordning lite frukost. Ägg och en tallrik med yoghurt. Och när det var upppätet fortsatte jag med köket. 
 
Nu är klockan snart tolv, de gröna linserna ligger i blöt som vi ska ha till middag tillsammans med falukorv/sweet chili. Det ska bli gott och spännande att prova på något nytt. Jag älskar att prova på ny mat och nya smaker! Om ca en timma ska jag gå och hämta hem mina skruttar igen. Jag får se om jag orkar med mer i köket idag, hann rengöra ugnen/spisen totalt och torka av nästan alla ytor. Det är en hel del kvar. Men det finns en dag imorgon med. Annars får jag ta lite pö om pö. Det blir lätt så när man är småbarnsmamma ;) Haha. Jag tänker inte slita ut mig bara för att ha ett fint hem, jag vill ha ork till barnen och familjen istället ♥. 
 
Igår upptäckte jag att det uppstått en knöl mellan halsen och örat, misstände en lymfknuta eller liknande, men den fanns bara på ena sidan och ingen i familjen har varit sjuk eller förkyld så det gjorde mig lite orolig.. Vet att de kan svullna när man har infektion eller bakterie i kroppen men som sagt så har vi inte haft det på länge. Om 3 veckor (om knölen inte försvunnit eller minskat) så blir det att slå en plingepling till VC. Funderar på om det kan höra ihop med den konstanta huvudvärken och orkeslösheten som jag känner? Ingen feber har jag heller. Äsch. Strunt samma. Det är nog inte värre än att slå i lilltån. 
 
Nu ska jag fortsätta med mitt. Ha en fin onsdag.