Nervositeten sitter i och huvudvärken också!

Idag är det då dags för jobbintervjun! Jag känner mig laddad och taggad, men samtidigt vet jag att nervositeten finns där och kommer säkert uppenbara sig allt mer tydligt när klockan närmar sig. Jag tänker vara mig själv. För det är den personen, om de anställer mig, de kommer att se. Lagt ner mina papper och anteckningsblock. Eftersom jag vill vara väl förberedd går jag alltid upp i extremt bra tid, idag fick det bli vid halv fem, men jag lyckades vakna innan alarmet ljöd så tio över fyra. Jag kommer säkerligen vara helt död ikväll! Haha.  Nej men det är bra, då hinner jag äta frukost idag (vilket jag oftast inte hinner ändå när jag går upp tidigt, haha). Ja ja.. Hur som så känns det bra idag och jag vaknade laddad. 
 
Igår kväll klickade jag hem lite nytt, till mig själv och hemmet. Vill ha in lite vårkänsla i köket, det är så dystert och brunt, haha. En vit kofta, en leopard klänning och en ljusgrön kjol (älskar den modellen, har en gul och fuschia färgad sen innan) fick det bli till mig och dessertpinneträd samt multifunktionsflaska till hemmer.
 Lite är jag väl värd att ha kommit till en intervju ;)
 

Ett missat samtal - jag ringde upp!

Pratat med alfakassan under eftermiddagen så barnen fick vara på förskolan till 16 idag. Jag fick ett glatt besked och kan äntligen sucka ut! Jag blev godkänd ersättning från dom. Det kom välbehövligt i dessa dystra tider. Nu slipper jag gå i ovisshet..  Och när jag var på toaletten förut ringde det, jag hann inte att svara.. Eftersom jag är lite chicken av mig kollade jag upp numret..  Sedan ringde jag upp! Och tur va väl det. Det var från club prime, de ville att jag skulle komma på intervju på fredag morgon! Även om jag inte får jobbet i slutändan känns det bra att veta,  att jag kom så långt i rekryteringsprocessen att de faktifaktiskt fann mig intressant.  :)  har inte mer att skriva om just nu. Barnen ska in i duschen strax med. Ciao 

Ensam med snuttegubben

Idag är P iväg och leker med Ella. Då har jag och D passat på att ha go fika tillsammans. Det slutade med att vi somnade till i soffan, haha. Nu tittas det på tv och om ca en timma kommer P och J hem, J tar med sig P hem ifrån Ella efter jobbet. Det blir en kort vecka för J att jobba,  då vi under torsdagskvällen åker upp till Karlstad, för att på fredagen gå på begravningen av J.s farfar. Vi beställde blommor igår, en sorgebukett för 500:- vilket var lite lagom. Barnen ska vara hos sin mormor när vi åker, skönt att bli lite barn lediga men samtidigt är det med sorgsamhet man åker upp. Jag ska alldeles strax börja med maten men jag fick lite lust att skriva innan. Vi ska äta ugnsbakade fläskfilé med gottit till. Mumma! Själv har jag så ont i magen, men hungern håller nog på att göra sig påmind,  haha. Imorgon och på onsdag ska barnen vara på förskolan.  Torsdag fick de ledigt,  eftersom de ska till mormor A och vi åker. 70mil och lite till blir det alltså denna helg. Det är tur att vi har bil! Alfakassan har fortfarande inte hört av sig ang. Ersättning om jag är berättigad eller ej. När de ska ha papper eller ha pengar ska det gå så fort, men när det är de som ska avgöra, ja då kan det minsann dröjas ut på tiden :( jag blir litta ledsen på det.. Men den som väntar... Ja.. Vi kan hoppas... Äsch.. Skriver iifrån mobilen om ni undrar varför allt sitter ihop. Nej. Diesel tjatar om mat så.. Ciao.