En tisdag efter regn

Idag har jag gjort det jag skulle göra idag. Det vill säga inom jobbsökande! Hemmet är kvar.. Har dock lagt in all tvätt, flera tvättkorgar fulla, på dess rättmätiga plats. Så nu tar vi lite paus. 
 
Igår var det måndag och den blev inte alls lika hemsk som de brukar vara, även om förmiddagen kunde varit bättre.. Eftermiddagen tillbringade vi på Kalles lek och lattjo i Vimmerby. Barnen hade det jätte skoj, efter så mycket lek kunde de inte hålla sig vakna på vägen hem igen. När vi kom hem, hoppade jag och barnen in i duschen medan mannen gjorde varma mackor till hela familjen ♥. Vi åt, sedan var det sängen. 
      
 
 
Idag fick jag gå in och väcka barnen flera gånger, de var så trötta och utmattade efter gårdagen, haha. Vid halv åtta fick jag upp dom och vid åtta var det dags att gå. Men vi hade tur! Mormor Anette kom med bussen så vi fick skjuts och kom i tid till förskolan iallafall, annars hade vi nog blivit sena dit med ;) . 
 
 
Förra veckan kom barnens kläder hem och nu vill jag bara handla mer, mer mer! Hihi. Jag börjar bli shopping galen! Det som hände mer förra veckan var ju att vi tog ut Cadillacen och som vi saknat Elvis!! I lördags tog vi en tur på stan, och när vi kom dit var det Vimmerbyträffen. Vi åkte med alla andra, haha. Och det var inte gubben min som körde, nej det fick faktiskt pappa/svärfar/morfar Tommy göra. Han gillade det mycket! Han drog på med den ett par gånger också ;) Hahaha. Dock inte så mycket att motorn lyfte sig denna gång, som hänt ett x antal ggr förut, haha. 
 
Jag vet inte vad jag ska skriva mer om. Har inte så mycket på hjärtat. Det har inte hänt något speciellt. I helgen är det påsk, så ni som läser får ha det så bra tills dess om jag inte skriver mer denna vecka, brukar ju bli en vecka mellan inläggen tydligen. Aja. Ha en bra dag. Ciao.

Väntar effektivt

Tisdag och solen skiner. Väntar på ett samtal. Idag åt vi lunch utomhus, jag och mannen i mitt liv - Jimmie alltså. Tänk att man kan älska en person så mycket! Det känns så overkligt att han är min och att vi levt ihop i över 7år. Vart tog tiden vägen? Mycket har hänt, men våra känslor finns kvar och kommer alltid att göra. Jag tror ingenting kan ändra på det vi, han och jag, känner för varandra..
 
Men nog om kärleksprat. Som sagt väntar jag på ett samtal. Barnen ska hämtas senast fyra idag. Jag kanske borde tagit mer tid? Tänk om de beslutar sig för att inte ringa förrän fyra? Hujedamej.. 
 
Solen är varm men luften är kylig. Jimmie satte upp, eller bytte(?) gungor idag vid lekställningen här utanför så vi är nog ute i eftermiddag innan vi ska in för lite mat och duschning. Man hinner inte så mycket när man hämtar dom så sent. Men när solen är framme passar vi på att vara utomhus så mycket det går. 
 
Denna bild älskar jag! Bilden på min familj, på de som betyder mest. Mina ♥ . Dessutom får den mig att längta till sommaren. Jag längtar nästan tillbaka till sommaren som var, när vi gick där på Rottneros park. Det var fint. Mysigt på ett visst sätt. Varmt. På denna resan var jag väldigt kissnödig kommer jag också ihåg och inte fanns det en enda toalett förrän vi kom fram till parken, haha. Men minnen allstå. Vilka minnen ' 
 
Nu ska jag avsluta. Ser att mottagningen på fonen inte är den bästa just här.. Måste skifta.. Ciao

Och återigen var det måndag.

Samma visa även denna måndag, den gillas inte! Dessutom är det himla grått ute så motivationen är på noll. Jag sitter just nu och dricker min sista kopp kaffe för denna dag. Barnen är oense - skriker åt varandra och spottas(!) Tålamod är bara förnamnet man får ha i denna familj med våra barn. Antingen vill P bara bestämma, eller så förstör D hela leken.. Ja ni förstår.. Kaos.. Måndag alltså..
 
Imorgon eftermiddag kommer det en och ska kolla på syskonvagnen för ev. kök. Den är lite använd och därav hoppas jag att köpet blir genomfört för lite pengar är aldrig fel.. Sedan ska vi försöka få sålt på vår elgräsklippare, vi behöver ju ingen här där vi bor nu eftersom vi hyr och får gräset klippt och flyttar vi till hus köper vi givetvis en bensindriven. J frågade om vi skulle sälja våran ordinarie kompivagn, men den kan vi inte sälja än, då jag inte riktigt kan släppa tanken på bäbisar än ;) Hahahaha. Detsamma gäller barnstolarna, babyskydd, bärselen m.m.. 
 
Jag tar nog med mig barnen ut i eftermiddag på en lång promenad - vi får trotsa regnet och vinden, kylan. Motion skadar aldrig och jag måste börja forma kroppen till sommaren (och min bikini). Om det blir någon sommar. 
 
Vi kunde inte ta ut Cadillacen denna helgen som var heller då det var snö(!!!!) ute när vi vaknade i lördags. Så vi hoppas på bra väder (alltså ingen snö eller regn vill säga) för att rulla ut den tills nästa helg.. Men vi lyckades få igång den i lördags när vi var där,  efter några snapsar bensin samt så bytte vi fördelarlock och tändkablar, så nu misständer den inte längre utan går som en klocka (nej, den tickar inte!). Vad vi saknat Elvis! 
 
Denna vecka hoppas jag på att jag får några paket i brevlådan också. Haha. Har beställt en hel del som jag gärna vill ska komma hem nu. 
 
Jag skriver inte mera nu. Det blir lite grötigt i hjärnan känner jag - men barnen har lugnat ned sig nu i varje fall.
 

Familjen Trälig

Ett liv. En familj. Evig kärlek.

RSS 2.0