Underbara, älskade.

Dagen började med paket öppning och en liten lyxigare frukost med vanlijfyllda våfflor (ej hembakade). Det gillades mycket. Efter det fick vi besök av systeryster med sönerna, Robin och Isac. Var trevligt att ha lite besök faktiskt. :) Efter det fick jag ett samtal ifrån min älskade sambo som sa att han ville åka ut till pappsen redan ikväll om pappa själv var med på det vill säga. Ringde till pappsen och frågade, han sa okej och så fick jag muta lite med att jag bjuder på mat, haha. Det funka, pfft. Jag har nu lagat spagetti med köttfärsås till middag, var tvungen att smaka en tallrik själv innan om den var ätbar och visst var den det. Så nu väntar jag bara på att gubbarna ska komma hem, vilket dock kommer dröja två timmar till tyvärr. Vad ska man göra tills dess?! Jag har redan packat så att det är klart, kanske ska diska en omgång innan?! Hm. Jag vet inte, vad orkar jag göra mer?! Ingenting känns det som men jag vill heller inte bara sitta..

Får säga Grattis till min moster också som idag klockan tolv, fick en liten dötter. Samma dag som Paulineh föddes, fast år senare. :) Thhi. Dubbelt upp nästa år då med kalas. ;)

Nae, jag tror vi tar tag i den där disken så att det int eär så mycket att diska innan vi ska åka sen! Tack för mig. Lär väl inte uppdatera bloggen förrän på måndag, då vi ska hem igen för att packa och fixa inför Ölandsresan.