En onsdag i Augusti.

För en timma sedan lämnade jag barnen på dagis, och idag gick Diesel in och lekte direkt med klossar som han hittade. Medans hans syster började med dockvagnen, som hon alltid gör. Men Diesel var inte ledsen idag när han gick in, utan började leka och man såg att han faktiskt mådde bra och hade roligt. Fast när jag vinkade hejdå och skulle gå hem, kom han springande emot mig med öppnar armar. Han fick då en hejdå kram och sedan gick jag hemåt.

Men påvägen till dagis upptäckte jag att ena undersidan på min sko är helt lös! Så nu måste jag köpa mig ett par nya skor. Förhoppningsvis idag, men problemet är ju att de billiga skorna finns bara på nätet och då dröjer det ju iallfall tills på fredag innan jag får hem dom, men köper jag ett par lite dyrare så får jag hem dom redan idag. Svårt dilemma asså! Haha.

Snart vaknar mitt stora hjärta, så jag får la flirta lite med honom om skorna. Han borde väl förstå att jag inte kan gå med trasiga skor? Speciellt inte när de är trasiga på undersidan! Tss..

Nej ska in och kolla lite till om jag hittar några som passar mig. Ha de.