Svårt med tid.

Nu var det riktigt länge sedan jag ens var inne på bloggen och kikade! Men jag har inte tid, vem har tid att sitta vid datorn när man har småbarn? Haha, nä. Skämt åsido. Eftersom Jimmie är ledig under veckodagarna passar vi på att göra massor saker tillsammans. Vi går på stan, åker på utflykter och gör lite extra nytta i hemmet. Nu passar jag på att skriva lite, då båda barnen har somnat efter en livlig helg. Trötta och nöjda. Vi hade även morfar Tommy på besök idag, han åt hos oss och så tittade vi på bilar. Alltid lika trevligt att ha honom här. Och barnen blir så himla glada när han kommer! Haha. Hur ledsna och arga de än är, så blir de som två solstrålar när de hör morfar komma in genom ytterdörren. Jag älskar verkligen deras leenden ♥ Och även morfar smälter nog lite, hihi.

Annars fungerar livet som vanligt, och Diesel ska börja på dagis den 2.e april och det är precis lagom tycker jag. Håller mina tummar för att det ska gå bra, och med honom kommer det nog räcka med 3 inskolningsdagar, med Paulineh tog det nästan en vecka. Men Diesel är juh som hemma på dagiset redan och brukar då och då, springa iväg när jag tar på Paulineh, för att leka lite i lekrummet. Söting! Och dagisfröknarna längtar visst med nu. :) Känns så bra att ha den varma "välkommen känslan" när man stiger in. Inte många ställen man upplever den på

Så har vi denna biten med jobb osv, nej jag har inget jobb men jag söker för fullt. Allt möjligt, tar allt som kommer i min väg. Vem har råd att vara kräsen? Mina barn ska ha en bra och stadig (ekonomiskt sätt) uppväxt. Jag tänket inte plugga, för att ta lån till en sådan sak det gör jag bara inte! Jag lär inte få fler jobb för det.. Med tanke på dagens jobb berg-och-dalbana, med lågkonjukturer hit och dit, vill jag inte risker att plugga till något som jag verkligen inte kommer att få jobba med. Nej, att få ett jobb snarast är prio ett för min del. Självklart klarar vi oss på Jimmies lön, men att få en hel lön över varje månad, vore juh helt fantastiskt!! Haha. Jag hoppas ni håller tummarna för mig ute i jobbsökarjungeln sen?! :) Och meddella mig gärna när ni vet om något, där de inte kräver körkort då.. Haha!

Nej nu ska jag se på The Dead och prata lite med mina FL kompisar. Tjing tjing..


Idag fick jag ett jätte roligt besked, något som gör mig både lycklig och glad. :)
Kan inte beskriva!!!! Hihi.. ♥