Vart försvan städningen?

Det var planerat att jag skulle städa idag, ända från igår kväll stod det klart för mig att det var städning som gällde under dagen! Men jaha? Jag tvättade en tvätt och hängde upp på tork, sedan tog mina krafter slut. Jag har inte haft orken till att göra ett piss idag. Man skulle kunna tro att jag är gravid i åttonde månaden, för så slut känner jag mig! Stundvis idag har jag inte ens orkat resa mig upp ur soffan. Usch. Fast jag skyller på vädret! Hade vädret varit fint, hade även jag mått fint. Så vem var idioten som beställde snö?

Det är tur att jag har mina underbara barn som gör mina dagar, som denna, glada. Trotts gråt, skrik och bråk tar vi oss igenom det mesta tillsammans. Och utan mannen i huset skulle allting bara rasa. Men snart är denna dagen över, även om det är några timmar kvar innan läggning så ska vi måla lite, och leka lite med lera. Jag vet att min dam gillert! Hihi. Och Diesel med. Efter att han fick vara med på dagis, vill han bara hålla på och kladda med leran, och även smaka på den. Ja, gud vilka barn jag har. Mina solstrålar.

Och för den delen, fick jag reda på i måndags att för att få ha Diesel på dagis var jag tvungen att vara inskriven på arbetsförmedlingen! Det kom som en chock, men direkt tog jag mig dit och skrev in mig. Så nu ska jag dit den 13.e april igen för betygsvisning och redovisa sökta jobb. Sen blir det inte förrän den 26.e maj som jag återigen ska redovisa sökta jobb. Så det känns väl okej? Fast jag hade hellre gått till ett jobb!


Nej nu ska jag återgå till mina små sötingar i tvrummet, och leka lite. Jimmie jobbar troligtvis sin sista helg denna vecka, sedan blir det att återgå till det normala vardagslivet. Skrämmande! Haha. Tråkigt bara att han blir borta så mycket igen, men för hans del är det nog skönt. För att stå upp 22 timmar varje helg, är visst inte världens roligaste..