Ledighetens dag..

Helgen har varit både bra och dålig. Paulineh har haft magsjuka och det har resulterats med äckelpäckel från båda hållen. Det har verkligen varit jobbigt för vår tösa, men mellan varven har hon fått ha det lite skoj iallafall.
 
Igår åkte vi till mormor Anette en sväng och fikade, vi avslutade kvällen med att grilla hemma hos morfar Tommy. Idag är dagis stängt så då får jag vara hemma med trollungarna och vi har redan fått himla mycket gjort hemma. Tvättat två tvättar, lekt, dammsugit och skurat golven på nerevåningen och druckit kaffe. Diesel sover middag och Nineh ligger i soffan och tar det lugnt, vill gärna att hon med sover eftersom hon inte är 100% kry än.
 
Dessutom väntar jag på mina nya skor! Jag vill ha dom! Haha. Men det skummaste är att jag inte redit har lagt i minnet vad det var för skor jag beställde?! De svarta som jag först hade valt var slut, så då tog jag ett par andra men jag kommer verkligen inte ihåg vilka det var jag valde? Haha. Det dära minnet alltså.. ;)
 
 
Aja. På onsdag går vi in i en ny månad, vårmånaden Maj och på torsdag fyller visst jag år. Men det är även en sorgens dag på torsdag.. 3år sedan min kära vän Andreas dog. Och jag måste erkänna att jag saknar honom. Hans små gulliga sms som han kunde skicka spontant till mig.. Jaa. Livet är bra orättvisst. :(