Febrig man i huset

Imorse vaknade min käre sambo med feber, yrsel och illamående. Hans första tanke var att han blivit matförgiftad av nuggetsen han åt kvällen innan! Men sedan insåg han att det var visst magsjuka som hälsat på.. 2,5timma var han på jobbet innan han var tvungen att åka hem, ta tablett och lägga sig. Efter tabletten hade han hela 39grader, så ni kan ju tänka er vad febern måste varit Innan han tog tabletten! Usch usch.. Otur att han ska bli sjuk till helgen. Och jag hoppas han inte smittar mig eller barnen. På söndag ska vi nämligen på kalas hos min syster.
Hela familjen sover iallafall nu, utom jag då. Fast känner att tröttheten smyger sig på mig med..
 
Annars rullar livet på här hemma, hinner inte med bloggen så mycket som jag har skrivit förut också. Hemsidan, barnen och hemmet tar den mesta tiden.. Och jag antar att det inte kommet minska i framtiden heller.
 
Båda barnen har hunnit bli helt blöjfria! De har varken blöja på natten när de sover, på dagen, när vi åker iväg eller sover middag. Så stolta föräldrar! Trodde det skulle dröja ett bra tag innan Diesel skulle bli helt blöjfri, men nu..
1 ½ vecka utan blöjor och det är otroligt! Dock känns det i mammahjärtat - inga blöjbarn längre!
 
Aja. Hemsidan har iallfall öppnat nu www.stylisch.se , men inga ordrar skickas innan den 2/12! 
Gå gärna in och kika.