Känner mig otursdrabbad..

Idag när jag vaknade var det något som tog emot i början av halsen kände jag. Och när jag tittade i spegeln såg jag att det var massa stora och små blåsor i slutet av tungan mot halsen + att ena halvan av halsen var svullen och rödflammig.
 
Läste igår på bipacksedeln till antibiotikan att det Kan bli svamp som en biverkning och det är väl klart att jag ska få det med! Bara skicka det till mig.. Räcker ju inte med den dumma infektionen i hand och handled, förkylning, feber, halsont och ögoninflammation. Nej nej, mer måste jag absolut ha!!! Känner mig lite otursdrabbad i dagsläget.
 
Och det var inte skoj att svälja alla tabletter imorse när halsen var svullen och de envisa blåsorna på tungan.. Har tagit en muccoangin(?) nu och åh nu känns det inte så hemskt i halsen längre, kan äta och dricka t.om. :)
 
Tycker lite synd om mig själv som ni kanske märkt - ja, livet är tufft och nu banne mig har jag rätt att tycka synd om mig själv!
 
Annars har dagen bara varit som vanligt. Fick faktiskt sovmorgon till kvart i sju idag, och det tackar jag mina fina änglar för ♥. Det behövde mamma. Dottern hjälpte mig även att dammsuga vrummet och köket. Dock var de två grynen lite sura på varandra lagom när jag gjorde momsdeklarationen till företaget, men det blev rätt denna gång som tur är. Haha. Och räkningarna blev betalda. Hade mycket utgifter, men nu är allt betalt och lite mer inkomst räknar vi med om en, två veckor. Så vi klarar oss fiiint. ;) Hade vi bott kvar i samma lägenhet inne i Vimmerby, som vi bodde i innan hade vi knappt haft ett rött öre kvar! Är så otroligt glad att vi flyttade hit. En fin lägenhet, billig hyra, billig el och en lagom stor tomt att vistas på. Dessutom har vi en egen uteplats omringad av vackra syrener. Öppen spis inomhus... Mm vad kan man mer begära?! :) Vi har en jätte bra hyresvärd också!! Så vi har verkligen ingenting att klaga över. Det är t.om gång avstånd till förskola och skola, buss hållplats, affären och springspår. Även att allt ligger ute på landet. It's Amazing!! Haha. Ja ni känner min lycka för detta ställe va? Hihi.
 
Nej nu ska jag försöka få ordning på bloggens utseende innan mannen min vaknar. Trevlig helg.