För negativ, för mig

Ni har säkert själva råkat ut för det, människor, människor som ger en så mycket negativitet och dålig energi. Så fort man ser personen, hör hur de beter sig, hur de lever - ja ibland räcker det med att höra deras namn så känner man hur allt blir negativt. Idag var en sådan dag. Jag var så nyfiken..Och PANG!!! Så kom den där känslan. Jag la ner allt jag höll på med. Satte mig i soffan, hamnade sedan här i hopp om att det skulle bli lite bättre av att skriva. Och ja lite bättre blev det väl, jag lyckades få fram dessa rader.
 
Varför blir det så? Att man bara ser, läser om en person så kan man få sådana hemska känslor? Jobbiga, hemska känslor. Inga bra känslor.. Man undrar hur personerna i dess omgivining står ut med den personen.. Eller gör dom det?! Jag tänkte inte blanda mig i, i deras liv längre för jag mår bara så dåligt av sånna personer i mitt liv. De ska inte vara runt mig, höra av sig till mig. Egentligen borde de inte ens få vistas i samma stad!
 
Känslan dröjer sig kvar.. Haha. Men det börjar lätta nu, för jag vet att det bästa jag gjort - som fått mig att må bättre - var att avlägsna denna person ifrån mitt liv. Visst var det tufft i början men jag behöver inte sånna personer. Jag klarar mig bra utan! Jag har min familj. Vänner som står mig nära. Personer i min omgivning som Inte tynger mig med massor utav negativitet och dålig energi. Personer som Inte tror sig veta allt, bäst, etc.
 
Men jag går heller aldrig ut med vem personen i frågan är, för så elak är jag inte.
 
Jag undrar om denne person inte mår bra, med tanke på den dåliga energin den avger?
Olycklig. Missnöjd. Missanpassad kanske?
 
Jag är lycklig med det liv jag lever, fastän jag är arbetslös, fast jag inte har alla pengar i världen, fast jag inte kan åka utomlands, fast jag inte kan gå till frisören, ja ni fattar... Men denne person har allt detta, men ändå avger en sådan negativitet?! Å andra sidan kanske det är så det fungerar - när man har allt vill man, eller måste man, bara ha mer?!
 
Oj nu blev det ett långt inlägg. Men ni har väl tid att läsa antar jag. Precis som jag har tid att skriva i detta nu.Jag skulle vilja komma tillbaka till det, men jag hinner inte med att skriva så ofta. Det kanske ni själva har lagt märke till. Antingen är det snabb inlägg, eller så har jag inte skrivit på väldigt länge. Haha. Datorn är inte min topp prioritering även om det är den jag sköter det mesta "viktiga" med under arbetslösheten ;) Hahaha.
 
Usch nej. Ska tända lite rökelse nu och få bort denna negativitet och dåliga energi som infunnit sig. Otäcka människa!!