Det känns helt fantastiskt bra

Idag hade jag mitt första videosamtal med min lärare i svenska och naturkunskap. Han sa att jag såg taggad och redo ut för skolan och förklarade för mig hur det går till. Varje vecka kommer man ha prov för att se att man är med i skolan eftersom det är distans. Det ska bli så himla roligt! Jag är mer taggad nu än jag har varit innan kan jag tala om. Humöret är på topp!
Tiderna fick vi ihop lite bättre också med D och förskolan. Paulineh går skolan varje dag och fritids efter det. Det vill säga att jag kommer läsa mellan 8-16 varje dag med EN rast för att klara av det så fort som möjligt, 2år gäller för mig. Sedan blir det att studera vidare och utbilda mig till någonting - vilket jag också ser fram emot just nu.
 
Dagens uppgift är jag färdig med, så jag tar det lilla lugna just nu och försöker varva ner efter givande samtalet med min lärare. Äntligen känns det som om livet går framåt igen!! :)
 

Förra veckan fick jag hem min Bubbeltrio från Partylite och mina mullbär teljus. Mycket bättre än väntat. Så den 1.e november är det dags för mig att ha partylitevisning med halloweenmys, men också ska det säljas lite från Forever Living som jag är säljare för Och utförsäljning av Stylisch smycken som är kvar. Jag ska försöka att inte ta mig vatten över huvudet, skolan är viktigast för mig just nu (bortsett från familjen då) så därav valde jag att sälja ut alla smycken från fd. företaget.
 
Ha en trevlig måndag alla.