Våren är kommen ♥

God förmiddag. 

Idag är det april. Den 11.e april för att vara helt korrekt och det innebär att det är lite mer än en månad kvar innan jag går på en välbehövlig sommarledighet. Jag tar sommarlov lite innan barnen, de får inte lov förrän i mitten av juni men sedan har vi alla dagar tillsammans. J får semester V.28 och dit är det dock ett tag men vi ska försöka njuta av sommaren ändå. 

Jag tänkte börja med det frukansvärda som hände i fredags i Stockholm och jag sörjer med de drabbade. 
Men jag måste säga; att detta visste jag om och jag var garanterat inte den enda att veta detta. 
För oss var det inte frågan om det kommer att ske, utan när det kommer att ske. Och nu hände det. 
Detta hade faktiskt kunnat förhidrats om politikerna och säpo lyssnat och tagit del av den information som finns men som kanske inte allmänheten känner till i stora drag - inte ens jag är helt hundra men jag vet att det finns.

Det är tyvärr inte det enda som gjort mig bedrövad men annat är mer personliga skäl och de tänker jag inte ta upp men istället för att trycka i mig mängder med godis och tycka synd om mig själv, så shoppade jag och tyckte synd om mig själv.. 

Vår shopping. Välbehövligt men det fanns också en bakomliggande tanke, jag och min flicka åker snart på en dagsutflykt till grannlandet. Det ser vi båda fram emot. Så lite nytt skadar aldrig. 
 
Och om ni läst min blogg tidigare vet ni att jag alltid får sån ågren när jag handlar till mig själv, att jag inte kunde låta bli att handla lite till mina älskade barn också. Haha. 


Jag vet inte vad jag mer ska skriva för jag har dessvärre tappat stinget för att skriva, kanske för att jag gör det dag ut och dag in med mina arbeten som ska lämnas in. Eftersom jag g¨r på sluttampen nu är det mycket att göra, det brukar det alltid att vara vid slutet och det är bara 5 ½ vecka kvar tills det är helt slut för min del - då ska jag fira! För detta trodde jag aldrig att jag skulle fixa men nu har jag verkligen utmanat mig själv och det fortsätter jag med. Så nu inväntar jag svar om i höst för då fortsätter ännu en utmaning, en värre sådan. Fast jag kommer att klara det. Jag känner det i kroppen, om allt går vägen vill säga och ingenting händer som förändrar den situation jag är mitt uppe i nu - för nu är jag taggad och mer taggad kommer jag att bli ju närmre det kommer. 

Sedan har jag andra projekt på G men de kan jag inte avslöja helt och hållet, mer än att säga att jag har haft 4 (varav en jag själv) som varit mycket nöjda med sina håltagningar som jag utfört i öronregionen. 

Nu måste jag förbereda middagen då det blir en sväng till affärn under eftermiddagen och införskaffa en webbkamera, då den datorn med kamera la av igår och det är som sagt obligatoriskt med videosamtal med skolan och nej det kan inte vänta för imorgon har jag ett samtal redan. 

Ha en fin och trevlig påsk.