En gladeligen morgon

Denna morgon kan sammanfattas som bra tycker jag. Tillskillnad från de flesta andra mornar,
så kändes det väldigt bra. Alla i familjen lyckades komma upp utan gnäll och utan tjat!
Barnen åt bra med frukost och mannen kunde ta det lugnt utan att stressa. 

Efter frukosten hämtade barnen direkt sina tandborstar och skötte sig riktigt bra - rena drömmen för denna mor! Haha. Som en liten "belöning" fick de sitta med sina paddor/mobiler fram tills det var dags att cykla till skolan. 

Varför blev denna morgon så bra då? Kanske var det vårvädret? Morgonens ljus? Det kanske var att det är fredag, eller varför inte att de får cykla till skolan? Ja, vad det än var som gjorde att det blev en bra morgon så är jag tacksam för just dessa dagar. Det gör att jag kan spara min energi till dagens görmomål, då natten för min del inte var av den bättre så behöver jag verkligen det. 

Jag vet inte vad det var som gjorde att det blev som det blev inatt. Varje timma lyckades jag vakna, ibland av att jag skakade i hela kroppen, att jag var varm eller av att jag frös. Lustiga drömmar besökte mig också, drömmar som jag inte alls vet vad de har för betydelse. Drömmar som var så verkliga fast samtidigt så overkliga - det var svårt att avgöra vilka delar som var av verklig art och vilka som inte var det. Alltså delar som man vet aldrig kan hända i det verkliga livet. 

Så när klockan ringde imorse kunde jag knappt få upp ögonen pga trötthet, men jag vaknade då inte av skakningar, värme eller att jag frös utan då var det som vanligt igen. Undrar om drömmen blev så verklig att kroppen reagerade efter de? 

Snart ska jag gå ut med mina vovvar för att sedan bege mig mot jobbet. Jag är fortfarande en aning trött men jobbpasset är endast på en timma så det ska jag väl för bövelen klara av! Skärp dig nu, Jessica! Klunkar vatten så att jag inte ska få vätskebrist och försöker se framåt. 

I morgon åker D med mormor på en liten utflykt, men tyvärr är det svårt att läsa av honom om han tycker det ska bli roligt eller inte.. Igår nämnde han att han ville att jag skulle följa med och jag sitter faktiskt och funderar på det. Det kanske vore bra om jag faktiskt följde med? Det är inte ofta det bara blir han och jag från familjen, vanligtvis är det jag och P som åker på upptåg tillsammans - det kanske vore bra för oss båda? Får se vad min mor har för planer och om hon vill att jag ska följa med.. Jag skulle ju också tycka det var roligt att få komma iväg på en liten mini utflykt..