Minus ett barn.

Tjohej!  Nu har jag inte varit närvarande på bloggen ett tag, även om jag har haft tillgång till både dator och internet. Vi har varit ute hos min far och det har varit fullt upp. Dagarna har bestått utav lek och en massa utflykter samt att vi hjälpt min far en hel del. Eftersom vi får vara där, gratis, vill vi hjälpa till så mycket vi kan. Dock kan det bli lite svårt med vissa sysslor när vi har Paulineh och Diesel närvarande.
 
Fast idag är vi minus ett barn. Igår ville Paulineh följa med mormor hem och varken vi eller hon sa nej. Så vi blir minus ett barn fram till imorgon eller på onsdag, det beror lite på när vi åker ut till min far igen. Vi planerar ju en Ölands resa nu i veckan men det känns inte så jätte skoj att åka dit om det ska regna varje dag, vilket det tydligen ska fro.m onsdag eftermiddag, och så ska det fortsätta in på nästa vecka med. Visst, min far har köpt ett bra och vattentätt tält, men inte så roligt att gå på Ölands djurpark och bada om det ska regna? Det finns heller inte så mycket aktiviteter man kan göra på campingen i regn heller.. Men vi håller tummarna för att vädret ändras. All packning är redan klar, haha! Bara lite små saker som ska packas ned sedan.
 
Idag hade vi tänkt ta en promenad men regnet kom och blåsten med.. Fast.. Å andra sidan.. Det finns regnskydd och paraply.. Haha..
 
I torsdags (12/7) kom min lille kusin till världen. En pojke på 4600gram och 53cm lång.
 
Nej nu ska jag joina mina killar vid köksbordet. Tjofräs.