Sleten denna vecka

Godmorgon. 
Idag är det fredag och barnen samt mamma är väldigt trötta. Det blev sent igår, då jag var iväg på introduktionsutbildning inför körkortet. Barnen ville inte sova innan mamsen kommit hem. Mrn tyvärr har det blivit sena kvällar hela veckan och det har resulterat i tjuriga barn och sur mamma och pappa! Ingen bra kombo.. 
 
Dock fick jag ett glatt besked när jag fick tillbaka om grammatikprovet vi hade i svenskan. Klarade det galant!
 
Det behövdes efter alla nedgångar vi haft i familjen!  Dessutom fungerar vår nya bil också. Men det var möe mög innan det fixade sig.. Så nu säljer vi vår Golf! 
 
Det känns skönt att det endast är ca 2 månader kvar tills skolan är slut. Mitt första år. Sedan har jag endast 1år kvar. Jag är stolt över mig själv och har lyckats övervinna min rädsla och sociala fobi. Jag har fått så mycket beröm för gruppseminariumen som jag varit gruppledare för, det har stärkt mig enormt och mitt självförtroende. Visst har det varit stunder då jag varit så nära att ge upp, men med stöd från lärare, klasskamrater och familjen så har jag kämpat vidare. Om folk bara visste vad jag gått igenom, vilka känslor jag haft och kämpat emot! Visst är det mycket kvar, jag ska ju försöka läsa vidare efter och studielånet blir högt Men vad gör väl det när man kan utbilda sig till något man Vill göra resten av livet och får ett jobb?! 
 
Nu kämpar jag också med ett körkort men jag tror.. Nej, jag vet att jag kan fixa det! Jag fick så mycket pepp igår så nu jädrar kör jag på! Inom ett år, som senast, Ska jag ha mitt körkort!  That's it! Ett mål och jag ska fullfölja det. 
 
Oj vad tiden går. Ska hjälpa barnen med tandborstningen nu och om ett tag cyklar vi mot förskolan och skolan, jag hem och plugga. Tjingeling.