Lång helg.

Igår när jag kom till jobbet fick vi reda på att det var problem på jobbet, och att chefen då skulle återkomma till de som skulle laga det. Men vid tio fick vi reda på att det inte gick att få igång och istället fick vi ledigt fram till måndag. Detta innebär en stor förlust för jobbet, men vi får betald ledighet så man får väl se det så. Vi iallafall, säljarna. Men det är tråkigt tycker jag, då jag verkligen var fit for fight igår! Fast som jag sa så hann jag iallfall få in lite avtal tidigare i veckan.

Och idag fick jag sovmorgon med två timmar längre än jobbedagarna, till halv åtta. Haha. Men nu tar jag mitt morgonkaffe och klockan är nio. Barnen är hemma, eftersom jag är ledig. Fast på måndag kör vi igen. Dessutom får jag sluta 45minuter innan rediga arbetsdagens slut varannan vecka då Jimmie jobbar eftermiddag, vi får inte ihop det med dagis annars. Men tackvare min snälla chef så kunde vi lösa det. :)

Dock har vi fått krångel med bilen nu, så våra funderingar går kring att köpa ny, en kombi istället, eller att laga vår?! Vi vill gärna ha en ny bil, och vi har hittat många som vi är intresserade av. Men vi har lite annat som intresserar oss också. Så frågan kvarstår ett tag till tror jag..

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe, hänga upp en tvätt och lägga in den rena tvätten. Det gäller att passa på nu medans man är hemma. Tjohej.