Många bollar i luften

Nu var det länge sen jag skrev igen. Men det känns som om jag har väldigt mycket pågång. Jag vet inte varför, men jag tar åt mi väldigt mycket att göra hela tiden. Ibland känns det jätte bra och ibland känns det som om jag faktiskt tagit mig vatten över huvudet. Idag är något mellanting. 
 
Jag har nu, till råga på allt annat i livet, blivit godkänd som återförsäljare för Forever Living. Hälso- och skönhetsprodukter som är Aloe vera baserat. Jag är själv mycket för just Aloe vera, har nattcreme och annat med det innehållet. Man kan nog säga att jag har fastnat lite för det, även om jag själv nu inte testat Forever Livings produkter än. Förra veckan fick jag besök utav en återförsäljare samt hennes handledare. Det var Då jag fick reda på innehållet i produkterna. I affärerna som säljer Aloe vera produkter innehåler det ca 0-10% Aloe vera. MEN i Forever Livings koncept är det ca 96% Aloe vera. Ekologiskt odlad.
Och det kanske är som man säger; du får vad du betalar för! 
 
Så inom en framtid ska jag ha en visning hemma hos mig med en handledare. Nu fick ni reda på det också. 
 
Imorgon ska J till läkaren för undersökning av hans rygg och nacke. Han ringde förra veckan men det fanns då inga tider - de ville att han skulle sjukskriva sig fram tills imorgon, men det gick inte ihop sig med hans jobb!! Han både hoppas och inte hoppas på att han ska bli sjukskriven fr.om imorgon. Han behöver det, men pengarna behövs också. Frågan är vad han värderar mest?! 
 
Till nu så vet jag inte vad mer jag ska skriva. Bloggtorka kanske. Orken finns inte längre. Ett tag hade jag massor med energi, speciellt då jag börjat med järntabletter men helt plötsligt har även den energin tagit slut.. Vad tusan händer?!?!