En dimmans torsdag

Just nu sitter jag på golvet framför denna inte tända brasan, med en filt och skriver. Idag är det kyligt och den har krupit in i huset. genom väggarna, dörrar- och fönsterlisterna. Det är vått ute. Kallt. Det var inte så upplyftande att gå till förskolan med barnen idag. Det var bättre igår. Frosten låg så fint över marken, träden och himlen hade ett vackert utseende - ett lugn - att gå igår gjorde mig glad och lycklig. Idag är jag trött och bara funderar på framtiden. På måndag ska jag eventuellt skria in mig på arbetsförmedlingen igen. Dels för att få behålla min SGI men också för att få ett nytt perspektiv på framtiden, även om det inte kändes så topp förut, har jag nog vuxit i mig själv och försöker se saker från den ljusa sidan, trots att det ser mörkt ut. Jag ska prata lite med personalen på barnens förskola innan, vilka tider som gäller osv. Jag är egentligen inte alls redo för att skriva in mig igen, jag menar, de har ju inte hjälpt mig innan till ett bra jobb så varför skulle det ske nu?
 
Jag har inte gjort ett jota idag. Okej, jag har beställt lite julklappar till barnen, börjat rensa ur akvariet som ska säljas under morgon dagen, men inget mer. Jag skyller på vädret. Det är inte roligt att göra något när inte ens vädret är med än. Och julkänslan som borde infinna sig nu när jag börjar få upp sakerna finns inte heller.. Vart är du?!
 
Jag har lite saker som jag skulle vilja göra i framtiden. Antingen jobba i butik. Skriva en bok (ja jag älskar att skriva och gör det ofta å mycket), starta upp mitt eget företag igen med mer pengar (hur nu det skulle gå till?!), jag vill tom jobba som städare/lokalvårdare.