Grattis hjärtat, 1år idag!

Idag är den stora dagen, den stora dagen för vår minsting. Som nu inte är så liten längre. För 1 år sedan var jag inne på förlossningen och hade precis fått reda på att jag skulle få åka hem igen, då livmodertappen hade dragit tillbaka sig helt och jag var inte öppen en gnutta. För att vid tolv, få reda på att jag öppnat mig 4cm och absolut inte fick åka hem. Ett helt år sedan!
Och när klockan blev 22.51 var vår son ute. ♥ Från att ha vägt 3575gram och varit 51cm lång, är han idag, närmare 12kg tung och närmare 80cm lång.
Men exakta mått får vi reda på den 8.e februari,
då det är dags för 1års kontrollen med spruta och läkare.

Idag är det Diesels dag! Och även på söndag, då vi kommer att ha släktkalas hos oss med tårta och kaffe. Dock kommer vi inte göra något jätte stort av hans födelsedag i år, eftersom han inte riktigt förstår det än. Jag tror det mest kommer bli rörigt för honom och mycket intryck under kalaset, så vi kommer nog bara nöja oss med ett kalas. För mycket intryck är inte bra. Så vi tar det lite lugnt.
Han tycker nog bäst om det så.
Han har fått ett paket, en spindelmannen pjamas (t-shirt och shorts). Jätte gulligt! Mer paket får han på söndag, så han får hålla sig tills dess. Dessutom fick han åka pulka det första idag, då vi gick till dagis. Storasyster Paulineh höll hårt i sin lillebror hela vägen dit. Hem fick han juh åka själv. :)

Men jag känner att tiden springer iväg för fort och trotts att jag har varit med honom varje dag, i ett år, känns det som om jag missat massor av hans bäbis tid. Det känns som om jag bara hann att blinka så blev han ett år. Fy. Vår lilla kille, är inte alls liten längre och vi har inte kunnat kalla honom bäbis på bra länge nu. Jag tycker han växte upp för snabbt. Detta år har gått alldeles för fort. Tänk om man kunde spola tillbaka lite, då han faktiskt var en bäbis och låg i sin babysitter och skrattade? Det första, gulliga skrattet? Nej. Nu är det bara roligt att leka med syrra och med leksakerna - mamma och pappa struntar han nästan i. Förutom när vi har varit borta ett tag, och han kommer gåendes, mja nästan springandes emot än ♥.
Visst är det underbart, och jag skulle inte byta bort det mot något i hela världen!

Lillskrutten, en halv dag gammal.


och nu..


GRATTIS HJÄRTAT, PÅ DIN 1ÅRS DAG!Ett jättestort grattis på 1 års dagen, Diesel (i efterskott)! <3Puss och kram.

2012-01-27 // 11:15:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback