Sjukstuga i år

Det blir ett snabbt inlägg då jag inte mår så bra. Illamående efter en natt med kräkning.

I torsdags ringde Kotten och jag fick hämta hem D då han hade spytt. Fröken talade då om att det var 5st barn som hade fått åka hem pga hög feber - men D hade då ingen feber endast spytt.

Det blev ytterligare fem kräk stunder hemma, varav en direkt på mig! Han blev sedan sängliggande resten utav dagen. Under kvällen och natten kom febern. Den var över 40 grader så det var illa. Tyckte så synd om lille gubben min.

Under fredagen var mormor A så snäll och körde P till skolan och sedan hem efteråt, men under sena morgonen kom J hem. Ja, då hade han blivit dålig på jobbet och var tvungen att åka hem.

Väl hemma svalde han ett par pepparkorn (och vem vet, det kanske var dom som gjorde att han slapp kräkningarna?) men han låg ett par timmar och tog det lugnt.

Inatt var det då min tur att kräkas litta. Var bjudna på kalas hos min syster men de får bli inställt tyvärr. Dock kommer min mor/far hit och hämtar paketet till henne när de åker dit.

Ja, så första dagarna på jullovet är inte så roliga.. :(

MEN jag blev godkänd på religions kurs 1 - så nu är jag klar med den! :) Fast jag valde att läsa religion 2 till vår terminen ;)

Så sammanfattningsvis har skolan gått bra och rättegången när jag skulle försvara en fånge. Fick mycket beröm och jag var den enda som inte behövde göra om den sa läraren. Stolt!

Nu får de bli liggläge igen.....Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback